Born on the Fourth of July 1989, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Born on the Fourth of July 1989, filme online subtitrat în Română

Born on the Fourth of July 1989 (Născut pe 4 iulie), film online DVDRip, subtitrat în Română

După ce Ron Kovic (Tom Cruise) şi colegii lui de clasă aud un discurs pasionant despre Forţele Marine, Ron hotărăşte să se înroleze şi el. În cel de-al doilea său tur în Războiul din Vietnam, Kovic este deja sergent şi pe când se afla într-o patrulare unitatea lui ucide mai mulţi civili vietnamezi dintr-un sat, crezând că fac parte din forţele inamice. În timpul retragerii, Kovic se fâstâceşte şi împuşcă accidental un membru al plutonului său care tocmai sosise acolo. În ciuda eforturilor disperate de a-l salva, puştiul moare ulterior din cauza rănilor suferite, ceea ce îl afectează profund pe Kovic.

Plutonul pleacă apoi într-o nouă patrulare unde ajung prinşi într-un schimb de focuri în cadrul căruia Kovic este rănit şi blocat în câmpul de luptă, fiind în faţa unei morţi sigure până când un camarad de-al său îi sare în ajutor. Paralizat de la brâu în jos, el îşi petrece câteva luni recuperându-se la spitalul pentru veterani din Bronx. Condiţiile din acel spital sunt, însă, mai mult decât deplorabile; şoboloanii circulă în voie pe acolo, personalul medical este în general apatic la solicitările pacienţilor, doctorii vizitează pacienţii din când în când, iar echipamentul este prea vechi şi prost întreţinut pentru a fi folositor.

El încearcă disperat să meargă din nou şi foloseşte diverse materiale artizanale pentru a reuşi acest lucru, însă fără succes. Ulterior, Ron se întoarce acasă fiind în scaunul cu rotile. Încă de la început, el simte cum întreaga familie şi prietenii lui se comportă diferit cu el acum că este paralizat şi din acest motiv începe să-i îndepărteze pentru că i se pare că aceştia îi plâng oarecum de milă. Cu toate că încearcă să-şi păstreze demnitarea de soldat, Ron devine treptat din ce în ce mai deziluzionat, simţind efectele paraliziei sale şi realizând că toate lucrurile pe care le-a învăţat el până atunci îi sunt nefolositoare.

Urmăreşte online filmul Born on the Fourth of July 1989 (Născut pe 4 iulie), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film