Boy Erased (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Boy Erased (2018), filme online subtitrat în Română

Boy Erased (2018), film online subtitrat în Română

Jared Eamons (Lucas Hedges) este fiul lui Marshall Eamons (Russell Crowe), un vânzător de maşini de succes şi predicator baptist, şi al lui Nancy Eamons (Nicole Kidman), o coafeză. El îşi începe prima zi la convenţia de terapie pentru oameni homosexuali, Love In Action. Terapeutul şef Victor Sykes (Joel Edgerton) le spune celor din grup faptul că sexualitatea lor este o alegere influenţată de proasta educaţie pe care au primit-o din partea părintilor.

El îi instruieşte să facă nişte „evaluări morale” dure pe ei înşişi şi pe familiile lor şi le cere să nu spună nimănui ceea ce se petrece în timpul şedinţelor. Nancy închiriază un motel din apropiere pentru ea şi Jared până ce acesta va termina evaluările. Totuşi, Jared descoperă rapid faptul că terapia ar putea să nu se sfârşească prea curând şi ar putea să fie nevoit să se mute într-o casă din campus dacă nu reuşeşte să-l convingă pe Sykes că a devenit hetero.

Viaţa lui Jared de dinaintea intrării în program îl prezintă pe acesta fiind bine adaptat şi fericit, chiar dacă se desparte de iubita lui după începerea facultăţii. Odată ajuns acolo, el se împrieteneşte cu un alt student pe nume Henry (Joe Alwyn) şi are o scurtă aventură intimă cu un student la arte pe nume Xavier (Théodore Pellerin). În timp ce stă peste noapte în aceeaşi casă cu Jared, Henry îl violează pe acesta şi apoi mărturiseşte în lacrimi faptul că a făcut acest lucru şi cu altcineva. Traumatizat, Jared se întoarce acasă pentru a-şi reveni din punct de vedere emoţional.

Urmăreşte online filmul Boy Erased (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film