• Filme Online
 • Bram Stoker’s Dracula 1993, filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Bram Stoker’s Dracula 1993, filme online subtitrat în Română

  Bram Stoker’s Dracula 1993, film online subtitrat în Română

  În 1462, Vlad Dracula, membru în Ordinul Dragonului, se întoarce după o victorie obţinută împotriva turcilor şi descoperă că soţia lui, Elisabeta, s-a sinucis după ce a primit o veste falsă cum că Vlad ar fi murit. Preotul îl informează pe Vlad de faptul că, sinucigându-se, sufletul ei va fi blestemat pe veşnicie. Furios, Vlad profanează capela şi renunţă la credinţa sa, declarând că se va întoarce din mormânt pentru a o răzbuna pe Elisabeta cu ajutorul tuturor puterilor întunericului.

  În anul 1897, proaspăt devenit avocat, Jonathan Harker, îl ia pe transilvăneanul Conte Dracula drept client de la colegul său Renfield care şi-a pierdut minţile. Jonathan călătoreşte în Transilvania pentru a aranja achiziţia unor imobile de către Dracula în Londra, printre care se află şi Carfax Abbey. Jonathan se întâlneşte apoi cu însuşi Dracula care observă o fotografie a logodnicei lui Harker, Mina, şi este ferm convins de faptul că aceasta este reîncarnarea Elisabetei.

  În Londra, Dracula apare ca o creatură asemănătoare unui lup, o seduce hipnotic, o violează şi o muşcă pe Lucy Westenra, cea care locuieşte împreună cu Mina cât timp Jonathan este plecat în Transilvania. Starea de sănătate tot mai precară a lui Lucy, dar şi schimbările sale de comportament îi fac pe foştii ei peţitori, Quincey Morris şi Dr. Seward, dar şi pe actualul logodnic, Arthur Holmwood, să îl cheme în ajutor pe Dr. Abraham Van Helsing, care realizează imediat faptul că Lucy a fost victima unui vampir. Dracula, care are o prezenţă tânără şi fermecătoare pe timpul zilei, o întâlneşte şi o cucereşte pe Mina.

  Urmăreşte online filmul Bram Stoker’s Dracula 1993, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1