• Filme Online
 • Braven (2018), filme online HD 720p subtitrat în Română


  Braven (2018), filme online HD 720p subtitrat în Română

  Braven (2018), film online HD subtitrat în Română

  Un cherestegiu pe nume Joe Braven (Jason Momoa) şi tatăl lui, Linden (Stephen Lang), se duc împreună la cabana lor de vânătoare aflată undeva într-o pustietate acoperită de zăpadă în speranţa că vor petrece amândoi un weekend liniştit ca între tată şi fiu. Însă liniştea este ultimul lucru de care au parte acolo deoarece aproape imediat ajung într-o situaţie din care ca să scape cu viaţă trebuie să ucidă, altfel vor fi ei înşişi ucişi de către un grup de traficanţi de droguri nemiloşi.

  Linden trece printr-o perioadă dificilă a vieţii sale, suferind de demenţă cauzată de un accident petrecut la locul de muncă. Colegul de muncă al lui Braven, Weston (Brendan Fletcher), se ocupă de descărcarea unor buşteni şi apoi este vizitat de către un traficant de droguri pe nume Hallett (Zahn McClarnon) care începe să îl înjure pe Weston pentru că nu a făcut ceea ce trebuia şi îl întreabă de ce nu face lucrul corect, aducând alţi şoferi în afacerea cu droguri.

  Weston îi răspunde calm faptul că nu vrea să implice pe nimeni în treburile lor ilegale şi că vrea doar să-şi ia partea sa de bani, însă înainte de-a termina ce are de spus, Weston pierde controlul asupra volanului şi face un accident, împrăştiind pe drum atât buştenii cât şi cocaina. Hallett îi cere să se calmeze şi să găsească un loc unde să ascundă drogurile respective, iar Weston vine cu ideea de-a le ascunde în cabana şefului său, Braven, fără a avea habar că acesta din urmă are de gând să se ducă acolo în weekend cu tatăl său.

  Urmăreşte online filmul Braven 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “Braven (2018), filme online HD 720p subtitrat în Română”

  1. Gabriel says:

   Peisaje superbe…film banal…previzibil ,cu scene uneori stupide !!!!!! Poate totusi pentru iubitorii genului….Multumesc admin..!!!!

  2. dana says:

   slab , nota 5

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1