• Filme Online
 • Breaking In 2018 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  Breaking In 2018 filme online subtitrat în Română

  Breaking In 2018 film online subtitrat în Română

  După uciderea tatălui ei Isaac, Shaun Russell călătoreşte la casa părintească împreună cu cei doi copii ai săi, Jasmine şi Glover având drept scop de-a aranja lucrurile şi a vinde proprietatea ce are o gramadă de sisteme de securitate de ultimă generaţie. Sistemul este oprit atunci când sosesc ei, dar este reactivat de către Glover. Fără ştiinţa lor, patru criminali – Peter, Sam, Duncan şi Eddie – se află deja în casă şi au intenţii deloc prietenoase.

  Peter o aleargă pe Shaun pâna în pădure, unde aceasta reuşeşte să îl lovească şi să-l lase inconştient. Ea îl leagă şi foloseşte un sistem de comunicaţie de-al acestuia pentru a lua legătura cu ceilalţi, iar Eddie îi spune că nu are nimic cu ea sau cu copiii săi, ei îşi doresc doar acces la seiful în care sunt convinşi că se află suma de patru milioane de dolari. Isaac se afla sub o anchetă, iar Sam a aflat că şi-a lichidat anumite bunuri pe care le avea.

  Grupul de hoţi are la dispoziţie doar 90 de minute din momentul în care au tăiat liniile de comunicaţii până ce compania de securitate ca contacta poliţia, astfel că vor să găsească mai repede seiful şi să plece înainte de sosirea poliţiei. Ascunsă de copaci, Shaun o vede pe Maggie, agenta imobiliară, care vine să pună la punct detaliile contractuale pentru vânzarea proprietăţii şi este întâmpinată de Eddie care îi explică faptul că Shaun a plecat puţin în oraş, invitând-o să intre pentru a o aştepta.

  Urmăreşte online filmul Breaking In 2018 cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Breaking In 2018 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Foarte bun.Sa vedeti ce poate sa faca o mama disperata.

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1