• Filme Online
 • BREATHE (2017), Filme Online HD 720p, Subtitrat în Română


  BREATHE (2017), Filme Online HD 720p, Subtitrat în Română

  Breathe (2017), film online HD subtitrat în Română

  Diana (Claire Foy) şi Robin Cavendish (Andrew Garfield) sunt doi tineri care se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt şi nu trece mult timp până când cei doi hotărăsc să facă pasul cel mare al căsătoriei, iar apoi Diana rămâne însărcinată cu un băieţel pe care-l vor numi Jonathan. Fericirea lor aparent de nezdruncinat este ruinată atunci când se descoperă faptul că Robin suferă de poliomielită şi că nu va mai avea de trăit decât câteva luni, el având de asemenea diagnostic de paralizie ireversibilă.

  La început, el nu poate nici măcar să vorbească, reuşind doar să mişte cu greu ochii. El este pus la un aparat care să-l ţină în viaţă şi este informat că pe acel pat de spital cel mai probabil îşi va găsi sfârşitul. El este resemnat cu vestea şi cere să îi fie curmată suferinţa prin decuplarea sa de la aparatele care încă îl mai ţin în viaţă.

  Cu toate acestea, Diana nu e la fel de resemnată precum el şi îl convinge că trebuie să lupte până la ultima suflare posibilă şi să încerce să petreacă pe cât se poate timp cu băiatul lor. Pe când îşi începe lupta, el duce această bătălie atât de departe cum nu a mai dus-o nimeni înaintea lui. În momentul în care Diana este informată că ultimele sale zile va trebui să le petreacă în spital, ei concep un plan de-a aduce echipamentul de susţinere a vieţii la ei acasă, chiar dacă doctorul protestează. Ulterior, cei doi îşi duc planul chiar şi mai departe.

  Urmăreşte online filmul Breathe 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  9 responses to “BREATHE (2017), Filme Online HD 720p, Subtitrat în Română”

  1. felixvet80 says:

   emotionant! recomand!

  2. Mithras says:

   Un film care imi zguduie cu mare putere perceptia asupra sanatatii mele , caruia nu-i acord nici o importanta. Nu exista “sanatate”. Exista implicare si devotament in intretinerea sanatatii. Trebuie sa reflectam cu adevarat la esenta vietii noastre si sa eliminam parantezele.

  3. oti says:

   Mi-a placut foarte mult. Scenariul inspirat din realitate a avut parte si de o distributie foarte buna.

  4. ioana says:

   recomand…bun,emotionant,realist

  5. camelia says:

   frumos.

  6. Irina says:

   Superb nota 10

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1