Brexit: The Uncivil War 2019, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Brexit: The Uncivil War 2019, filme online subtitrat în Română

Brexit: The Uncivil War 2019, film online subtitrat în Română

Dominic Cummings este foarte frustrat şi încearcă să explice faptul că oamenii nu au nici cea mai vagă idee despre modul în care tehnologia este capabilă să remodeleze politica şi, drept urmare, societatea din Marea Britanie. La început, el refuză o ofertă în 2015 din partea ministrului UKIP Douglas Carswell şi strategul politic Matthew Elliott să se ocupe de campania de ieşire a Angliei din Uniunea Europeană, dar apoi când aceştia îl asigură de faptul că va putea să aibă control total asupra campaniei el acceptă şi se implică în strategia de a convinge populaţia să voteze pentru Brexit.

Ulterior, Cummings prezintă strategia de bază cu mesaje foarte bine targetate prin intermediul unor algoritmi şi unelte de micro-targetare. Cummings refuză o abordare din partea lui Nigel Farage şi Aaron Banks care sunt şi ei în tabăra celor care vor ca Anglia să iasă din UE, dar care au o campanie diferită, aceştia dorind să îi propună să se unească pentru a avea un succes sporit. El refuză asta pentru că datele sale îi indică faptul că Farage ar fi un obstacol în reuşita campaniei.

Abordarea lui Cummings care se axează foarte mult pe bazele de date şi algoritmi tehnologici cauzează nişte tensiuni pritre anumiţi donatori care susţin campania, printre care John Mills, care se aşteaptă la o campanie ceva mai tradiţională, şi alţi miniştri din tabăra „Leave”. Mills, unul dintre liderii campaniei „Leave”, încearcă să îi convingă pe ceilalţi decidenţi să îl dea afară pe Cummings şi să se unească apoi cu tabăra lui Farage, însă Mills ajunge el însuşi să fie dat afară din strategia de campanie.

Urmăreşte online filmul Brexit: The Uncivil War 2019, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Brexit: The Uncivil War 2019, filme online subtitrat în Română”

  1. Zaharia Vasile says:

    Am vazut bine cam 80 % din film pe server 2, apoi s-a intrerupt brusc ! Am cautat pe 3 si 4 -nefunctionale … Cu un ultim efort pe server 1 am vazut finalul filmului .. GENIAL , colosal film, bine facut , merita vazut !!!

Spune-ne parerea ta despre acest film