Bride of Chucky – Mireasa lui Chucky (1998), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Bride of Chucky – Mireasa lui Chucky (1998), filme online subtitrat în Română

Bride of Chucky – Mireasa lui Chucky (1998), film online subtitrat în Română

La o lună după evenimentele din filmul precedent, Tiffany Valentine (Jennifer Tilly), o fostă iubită şi complice a criminalului în serie Charles Lee Ray (Brad Dourif), mituieşte şi apoi ucide un ofiţer de poliţie care a îndepărtat nişte piese dintr-o păpuşă aflată într-o cameră cu probe. Crezând că sufletul lui Ray încă locuieşte în acea păpuşă, Tiffany îl peticeşte pe Chucky înapoi şi realizează un ritual voodoo care i-a introdus sufletul lui Ray în păpuşă în urmă cu zece ani.

Cu toate că la început incantaţia eşuează, Chucky prinde viaţă în mod neaşteptat şi îl omoară pe admiratorul lui Tiffany, Damien (Robert Arquette), în timp ce ea priveşte încântată. Sperând să-şi continue relaţia de unde a rămas, Tiffany îi arată lui Chucky un inel cu diamant pe care i l-a lăsat el în noaptea când a fost ucis. Realizând că Tiffany crede că acel cadou este un inel de logodnă, Chucky îi explică faptul că pur şi simplu l-a furat de la una dintre victimele sale bogate atunci când era un criminal în serie uman.

Mai târziu, ea îi oferă o păpuşă vorbitoare îmbrăcată în rochie de mireasă pentru a face mişto de el. Chucky o omoară mai apoi pe Tiffany şi îi transportă sufletul în păpuşa mireasă. Chucky îi povesteşte apoi planul pe care îl are de a recupera o amuletă magică ce a fost îngropată odată cu cadavrul lui Ray. Prin intermediul amuletei respective cei doi vor putea să-şi transfere sufletele în trupurile vecinilor lui Tiffany, esse (Nick Stabile) şi iubita lui, Jade (Katherine Heigl).

Urmăreşte online filmul Bride of Chucky – Mireasa lui Chucky (1998), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film