• Filme Online
 • Brigsby Bear (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Brigsby Bear (2017), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Brigsby Bear 2017, film online HD subtitrat în Română

  James locuieşte într-o casă subterană împreună cu părinţii lui, Ted şi April Mitchum. Obligat să trăiască în subteran de către părinţii lui, singura legătură cu lumea din afară a lui James o reprezintă o emisiune educaţională pentru copii numită „Aventurile ursului Brigsby”. James este obsedat de această emisiune, având colecţie cu toate casetele şi umplând întreaga cameră cu poze şi extrase din emisiune. Într-o noapte, când încearcă să se furişeze afară, James vede câteva maşini de poliţie care se apropie de casă şi îi arestează pe Ted şi April, iar el este luat de acolo.

  James este adus la secţia de poliţie unde îl cunoaşte pe Detectivul Vogel, cel ce a lucrat la cazul lui. Vogel îl informează pe James că Ted şi April nu sunt părinţii lui reali şi că el a fost ţinut în captivitate încă din copilărie. De asemenea, el îi spune că Ursul Brigsby nu este real ci a fost o invenţie a celor doi pentru a-l ţine ocupat. Vogel îi prezintă apoi părinţii reali, Greg şi Louise Pope, dar şi pe fiica sora sa Aubrey.

  Pe măsură ce ei încearcă să-l readapteze pe James la noua viaţă, el nu-şi poate lua gândul de la Brigsby, cum poate el să nu fie real. Într-o noapte, Aubrey îl ia pe James la o petrecere şi acolo el începe să povestească noilor prieteni despre Brigsby, venindu-i apoi ideea de-a face un film bazat pe acest personaj pentru a încheia serialul. Spencer, prietenul lui Aubrey, care e şi regizor de film, acceptă să îl ajute pe James în realizarea acestui film.

  Urmăreşte online filmul Brigsby Bear (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film