• Filme Online
 • Brokeback Mountain 2005, filme online subtitrat în Română


  Brokeback Mountain 2005, filme online subtitrat în Română

  Brokeback Mountain 2005 (O iubire secretă), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În anul 1963, Ennis Del Mar (Heath Ledger) şi Jack Twist (Jake Gyllenhaal) sunt angajaţi de către Joe Aguirre (Randy Quaid) să aibă grijă de oile sale pe timpul verii în munţii Wyoming. După o noapte de beţie, Jack îi face avansuri sexuale lui Ennis, care la început este reticent, dar ulterior îi răspunde avansurilor. Deşi îl informează pe Jack că acest „incident” nu se va mai repeta vreodată, între ei se dezvoltă o relaţie sexuală şi emoţională de durată. La scurtă vreme după ce află că vara lor împreună se va scurta, intervine şi despărţirea.

  După ce o ia fiecare pe drumul său, Ennis se căsătoreşte cu logodnica lui Alba Beers (Michelle Williams) şi face două fete cu ea. Jack se întoarce vara următoare petru a căuta de muncă, dar Aguirre, care i-a văzut pe cei doi ce făceau pe munte, nu îl mai angajează. Jack se mută în Texas şi se căsătoreşte cu Laureen Newsome (Anne Hathaway), o femeie căreia îi place să facă rodeo. După şase ani, Jack hotărăşte să-i facă o vizită lui Ennis.

  Când se reîntâlnesc, cei doi se sărută pasional şi sunt văzuţi din întâmplare de Alma. Jack îi propune lui Ennis să renunţe la căsniciile lor şi să înceapă o viaţă împreună la o fermă mică, dar Ennis, bântuit de amintiri din copilărie cu un bărbat care a fost torturat şi ucis deoarece era suspectat că e homosexual, refuză această propunere. În plus, el nici nu doreşte să-şi abandoneze familia, însă chiar şi aşa căsniciile lor au de suferit destul de tare din cauza acelui incident.

  Urmăreşte online filmul Brokeback Mountain 2005 (O iubire secretă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  8 responses to “Brokeback Mountain 2005, filme online subtitrat în Română”

  1. kat says:

   Extraordinar, emotionant. L-am vazut a doua oara dupa 10 ani si l-am inteles mult mai bine. A fost iubire adevarata intre cei doi. Nu a fost nimic pervers, nimic desuet. Doua suflete pereche care nu au putut fi impreuna si de aici tragedia. Traiti-va clipa, viata se poate shimba intr-o secunda.

  2. LA says:

   HOMOSEXUALITATEA ESTE O BOALA

  3. CLA says:

   Mi-a plăcut la nebunie, și LA, homosexualitatea nu este o boală

  4. Daniel says:

   Nu există film Gay mai sentimental că și Brokenback Mountain,ginalul ești unul tragic și regret că sa terminat așa dar testul filmului e o dovadă clară că iubirea există indiferent de orientarea care o ai,LONG LIVE THE GAYS!

  5. Paul says:

   Cel mai tare film! super fain….

  6. Catalin says:

   Sincer… Nu mi-a placut, este o pierdere de timp. M-ai ales că homosexualitatea nu mă reprezinta dar totusi am stat să vad pana unde poate ajunge prostia omeneasca. Mie unu mi se pare Jalnic

  7. asan iusmen says:

   nu ma intereseaza comentarile negative postate filmul m_a ipresionat enorm toata drama o traieste ennis care intradevar l_a iubit sincer un sentiment curat pornit din interior necomunicand cu nimeni urmarindul imaginea din copilarie care i_a fost fatala intreadevar este vorba de o iubire dintre doi barbati dar tratata cu atata delicatete sensibilitate dar lasa un gust amar sfarsitul multumesc pt film

  Spune-ne parerea ta despre acest film