Brooklyn 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

aaa
aaa
Brooklyn 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Brooklyn 2015, film online HD, subtitrat în Română

În anul 1952, Eilis Lacey (Saoirse Ronan) este o tânără femeie ce provine din Enniscorthy, un mic oraş Irlandez. Ea lucrează în weekend-uri la un magazin condus de către o femeie tare aspră pe nume Kelly. Sora mai mare a lui Eilis, Rose, a aranjat pentru ea să plece în Statele Unite ale Americii pentru a avea parte de un viitor mai bun decât cel din acest orăşel. Eilis acceptă şi pleacă spre America, însa are parte de-o călătorie îngrozitoare deoarece suferă de rău de mare şi colegii de compartiment o încuie în toaletă.

Femeia din cabina de sub cea a ei, o turistă experimentată, se dovedeşte a fi salvatoarea lui Eilis. Ea o sfătuieşte pe tânăra şi o ajută să intre în ţară şi să înceapă o nouă viaţă în Brooklyn, oraşul american în care se află cei mai mulţi imigranţi irlandezi. Eilis se cazează la un internat irlandez unde cinează în fiecare noapte alături de proprietara tradiţionalistă şi alţi câţiva rezidenţi.

Ea îşi găseşte şi un loc de muncă decent, dar firea ei timidă şi depresivă o împiedică să interacţioneze aşa cum ar trebui cu clienţii care-i trec pragul. Scrisorile sale către Rose, în Irlanda, sunt pline de nostalgie şi dor de casă. În cele din urmă, Eilis se întâlneşte la un bal cu un băiat de origine italiană pe nume Tony care o cucereşte imediat şi încep o relaţie, ceea ce o face să se acomodeze mai bine. Numai că fericirea ei este de scurtă durată deoarece primeşte o veste cumplită care o obligă să se întoarcă în Irlanda, iar relaţia cu Tony este în pericol.

Urmăreşte online filmul Brooklyn 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Brooklyn 2015, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

 1. myrion says:

  minunat !merita cine este adeptul drama este placut te lasa cu amintiri.
  nu e dur nu inpuscaturi un film cu ideie mai veche dat placut.
  nota 9

 2. marta says:

  placut ,interesant un film de viata
  care te duce in amintiri.
  merita !nota 9

 3. sonia says:

  Dragut film, pentru o seara ploioasa….:)

 4. Liviu says:

  Este mult mai slab decat vechile episoade cu actiune foarte putina unde luptatori jedi nu îsi mai arata iscusinta si forta fiind fara inportanta.Filmul s-a transformat în joc video cu nave spatiale menite sa distruga arma creata de forta raului

 5. innn says:

  filmul asta chiar a fost bun.

Spune-ne parerea ta despre acest film