BumbleBee 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
BumbleBee 2018, filme online subtitrat în Română

BumbleBee 2018, film online subtitrat în Română

Pe Cybertron, rezistenţa Autoboţilor, conduşi de către Optimus Prime, se află pe punctul de a fi învinsă în războiul civil contra Decepticonilor şi nu au de ales decât să plece de pe planetă. O forţă a Decepticonilor, condusă de Soundwave şi Shockwave, îi interceptează în timpul evacuării şi Optimus trimite scouterul Autobot B-127 pe Pământ cu o capsulă de fugă pentru a stabili o bază de operaţiuni unde Autoboţii să se poată regrupa. Cu toate acestea, Decepticonii le distrug sistemul de lansare în timpul evadării.

În 1987, B-127 ajunge de unul singur pe Pământ şi aterizează forţat undeva în California, întrerupând un exerciţiu efectuat de Sector 7, o agenţie secretă guvernamentală care monitorizează activitatea extraterestră pe Pământ. Colonelul Jack Burns presupune că B-127 este un invadator ostil şi îl atacă, alungându-l pe acesta în pădure unde Decepticonul Blitzwing îl prinde într-o ambuscadă. În momentul în care B-127 refuză să dezvăluie intenţiile lui Optimus, Blitzwing îi distruge cutia vocală şi îi deteriorează sursa de memorie. Înainte de-a leşina, el scanează un Volkswagen Beetle din anul 1967 aflat în apropiere.

Între timp, adolescenta Charlie Watson încă este traumatizată de moartea tatălui ei şi îi poartă pică mamei sale pentru că s-a recăsătorit. Charlie găseşte un Volkswagen Beetle galben într-un cimitir de maşini ce îi aparţine lui Hank, iar acesta i-l oferă ei drept cadou pentru împlinirea vârstei de 18 ani. Charlie, fără să ştie, activează un semnal care este detectat de către Decepticonii Shatter şi Dropkick aflaţi pe una dintre lunile lui Saturn. Aceştia se îndreaptă către Pământ în încercarea de-al recupera pe B-127.

Urmăreşte online filmul BumbleBee 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HDRip.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film