Can You Ever Forgive Me? (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Can You Ever Forgive Me? (2018), filme online subtitrat în Română

Can You Ever Forgive Me? (2018), film online subtitrat în Română

După un eşec răsunător atât din punct de vedere comercial cât şi al criticilor cu biografia pe care a realizat-o lui Estee Lauder, scriitoarea Lee Israel se vede în faţa unor probleme financiare foarte mari, criză acută de inspiraţie şi îşi îndreaptă atenţia către consumul excesiv de alcool. Agenul ei neputând să îi ofere un avans pentru a realiza o nouă biografie, Israel este nevoită să-şi vândă bunurile de valoare pentru a acoperi cheltuielile pe care le face.

Ea vinde o scrisoare personală pe care a primit-o de la Katharine Hepburn unei vânzătoare de cârţi pe nume Anna. Când se află în proces de cercetare spre a scrie o altă biografie despre actriţa şi comediana Fanny Brice, Israel găseşte din întâmplare o scrisoare de la Brice aflată într-o carte. Ea îi arată scrisoarea respectivă lui Anna, iar acesta îi oferă un preţ mai mic deoarece conţinutul scrisorii nu este prea interesant.

Israel vede o oportunitate în această schemă şi începe să falsifice scrisori din partea mai multor personalităţi decedate, în care inserează picanterii inventate din viaţa intimă a acestora şi detalii scandaloase pentru a fi cât mai interesante pentru consumatori şi, astfel, să scoată mai mulţi bani pe ele. Anna, care este o fană a stilului de scris al lui Lee, încearcă să înceapă o relaţie de romantică cu ea, dar este respinsă. Această afacere se bucură de un succes neaşteptat, dar este şi total ilegală, aşa că nu trece mult până ce intră pe fir agenţii de la FBI.

Urmăreşte online filmul Can You Ever Forgive Me? (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Can You Ever Forgive Me? (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. GMP says:

    Un film foarte bun!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film