• Filme Online
 • Capricorn One (1977), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Capricorn One (1977), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Capricorn One 1977 (Misiunea capricorn unu), film online HD subtitrat în Română

  Capricorn One – prima misiune pe Marte – este pe cale să fie lansată. Dezorientatul echipaj format din Brubaker (James Brolin), Willis (Sam Waterston) şi Walker (O. J. Simpson) este îndepărtat de pe Capricorn One şi dus la o bază abandonată în deşert. Lansarea începe conform planului, însă publicul nu ştie faptul că nava spaţială este goală. La bază, astronauţii sunt informaţi de către un oficial al NASA, Kelloway (Hal Holbrook), că sistemul de susţinere a vieţii era defect şi astronauţii ar fi fost ucişi la lansare.

  Pentru ca misiunea să nu fie considerată un eşec, ei trebuie să falsifice acum imagini video pentru televiziune care să-i prezinte pe aceştia în timpul zborului spre Marte şi înapoi. La început ei nu vor să participe la această contrafacere, însă Kelloway le ameninţă familiile dacă nu vor coopera. Astronauţii rămân într-un fel de captivitate pe timpul zborului şi sunt filmaţi „aselenizând” pe Marte într-un studio creat în cadrul bazei.

  Conspiraţia este cunoscută doar de câţiva oficiali de rang înalt, însă tehnicianul Elliot Whitter (Robert Walden) observă anumite neconcordaţe între timpul la care cei de pe Terra primesc semnalul TV şi locaţia propriu zisă a navetei spaţiale. Whitter raportează observaţiile sale supervizorilor, inclusiv lui Kelloway, însă i se spune că e doar o mica eroare nesemnificativă. El dispare în mod misterios înainte să-şi poată împărtăşi îngrijorările şi cu prietenul său jurnalist, Robert Caulfield (Elliott Gould). Caulfield însă descoperă că toate dovezile cum că prietenul său ar fi existat sunt şterse şi începe să ancheteze mult mai în detaliu această misiune pe Marte, timp în care propria sa viaţă este pusă în pericol de cei care nu vor ca adevărul să iasă la lumină.

  Urmăreşte online filmul Capricorn One 1977 (Misiunea capricorn unu), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film