Captain America: The Winter Soldier, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Captain America: The Winter Soldier, filme online subtitrat în Română

Captain America: The Winter Soldier 2014 (Căpitanul America: Războinicul iernii), film online subtitrat în Română.

La doi ani distanţă de la evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) locuieşte în Washington şi continuă să lucreze pentru agenţia de spionaj S.H.I.E.L.D., dar se străduieşte să se adapteze societăţii moderne. După ce se întâlneşte şi se împrieteneşte cu un veteran de război şi consilier PTSD pe nume Sam Wilson (Anthony Mackie), Rogers este chemat să ajute la salvarea unei nave a S.H.I.E.L.D. ce a fost atacată de piraţii algerieni conduşi de Georges Batroc (Georges St-Pierre). Acolo, el descoperă că Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), colega lui agent, a extras nişte date din computerele navei, ceea ce-l face să se îndoiască bunele intenţii ale agenţiei.

La sediul agenţiei din Triskelion, Nick Fury (Samuel L. Jackson) îi prezintă lui Rogers „Operation: Insight” – trei Helicarriere (un fel de portavion spaţial fictiv) conectate pentru a spiona sateliţii şi a elimina preventiv eventualele ameninţări. Mai târziu, lui Fury i se interzice accesul la operaţiune şi în drumul său de-a se întâlni cu Maria Hill (Cobie Smulders), este prins într-o ambuscadă de nişte atacatori deghizaţi în ofiţeri de poliţie. Un asasin misterios cunoscut sub numele de „Winter Soldier” (personaj interpretat de românul nostru Sebastian Stan) aruncă în aer SUV-ul lui Fury. Acesta, însă, reuşeşte să scape şi se refugiază în apartamentul lui Rogers, oferindu-i un stick important.

A doua zi, Rogers este convocat de un înalt oficial al S.H.I.E.L.D., Alexander Pierce (Robert Redford). Atunci când Rogers refuză să-i ofere informaţiile primite de la Fury, Pierce pune agenţia pe urmele sale pentru a-l vâna şi a recupera acele date. El se întâlneşte apoi cu Romanoff şi descarcă acele informaţii de pe stick, descoperind o mulţime de secrete despre agenţie şi nu numai.

Urmăreşte online filmul Captain America: The Winter Soldier 2014 (Căpitanul America: Războinicul iernii) cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

18 responses to “Captain America: The Winter Soldier, filme online subtitrat în Română”

 1. Andrei says:

  macar de nu ar fi fost filmat cu telefonul mobil,si poate indepartati si voi scrisul in engleza,serios fratilor e printre cele mai prost filmate filme vazute

  • Anonymous says:

   Ce nu înţelegi tu şi alţii ca tine este că nu noi facem aceste filmări. Ele sunt făcute de alţii din afară şi puse pe torrente, de unde noi le descărcăm, punem subtitrare (atunci când este disponibilă) pe ele şi le punem pe site.

   • yoyo says:

    las ca ii bine si asa …la atatea comentarii banale mai bine urmati calea cinematografului daca nu ii convenabil moca !!!

 2. nicu says:

  aveti ca si optiune cinematografele dar,voua si degeaba vi se pare scump dar sa mai va duceti la cinema.

 3. magiun says:

  Multumim frumos pentru film.. este ok asa. Spor!

 4. Zarama says:

  Daca o sa gasesti alta filmare de la film, ai putea sa-l schimbi? Nui chestia ca este filmat cu camera dar macar daca il tinea drept…:))

 5. Sly says:

  Niste idioti….cei carora nu le a placut filmarea…faceti o voi daca sunteti mai buni…sau poate numai buni de gura si de critici…in vocabulaul vostru nu exista cuvantul..MULTUMESC…???…mai ales ca l-ati vazut gratis….vorba lui nicu si yoyo…duceti-va-n muschi mei la cinema…scoateti leul si atunci poate si numai poate…nu mai aveti critici…desi ma indoiesc… 😛 :p :p

 6. Socrates says:

  Foarte bun filmul, as spune chiar ca a fost peste prima parte.Un film care merita vazut!

 7. aius says:

  multumim baieti! nu mai raspundeti la comenturile cocalarilor. cui nu-i com vine sa mearga la cinema!

 8. alin says:

  misto filmul ,multumiri pt efortul depus!calitatea este super /dak doar asta este pt moment/ no coment ! pt cei ce ce vor moca ceva ce nu se vinde ,,,bun simt! pace fratilor!

 9. cosmin says:

  respect celor care au depus efortul,eu zic ca in asemenea film merita sa il adaugi la colectie, nu toti isi permit sa achizitioneze un film dar din putinul care il ai eu spun ca merita toti banii, ALL RESPECT !!!!

 10. utu says:

  Superb filmul , multumi ca ati filmat , si claritatea este buna , mult noroc in continuare 🙂

 11. holmes says:

  this video has been removed from public acces

 12. Simina says:

  Foarte bun filmul,merita vizionat!

 13. Bebe says:

  Regret, dar ecranul de sus ramane negru….
  am asteptat 10 minute.
  Va rog, verificati.

  Multumesc.

 14. ady says:

  filmu merge bine poate ar tr sa va verificati pc daca e ok.ps filmul e gratis ar trebui sa fiti mai recunoscatori cineva a depus un efort.

Spune-ne parerea ta despre acest film