Captain fantastic – Căpitanul fantastic, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Captain fantastic – Căpitanul fantastic, filme online subtitrat în Română

Captain Fantastic 2016 (Căpitanul fantastic), film online HD, subtitrat în Română

În pădurile din Pacific Northwest, Ben Cash îşi creşte cei şase copii de unul singur după ce soţia a fost internată în spital deoarece suferă sindromul personalităţii multiple. Ben şi soţia lui Leslie sunt dezamăgiţi de capitalism şi viaţa americană, alegând să locuiască în sălbăticie, insuflând o înţelegere filosofică puternică în viaţa copiilor lor. Vreme de mulţi ani, Ben şi Leslie şi-au crescut împreună copiii, dar această boală s-a dovedit prea mult pentru ei şi a trebuit internată.

Cu toate că Ben pare să fie un tată iubitor, el este şi foarte strict cu privire la aderenţa exerciţiilor fizice şi lupta corp la corp, dar insistă şi foarte tare pe educaţia şi cultura generală a copiilor indiferent de vârstă. Copiii, la rândul lor, sunt foarte mulţumiţi de acest stil de viaţă, excepţie făcând doar băiatul adolescent Rellian – el fiind distant emoţional faţă de tatăl şi fraţii lui. Atunci când copiii îl întreabă pe Ben când se va întoarce acasă mama lor, acesta devine evaziv şi evită un răspuns clar.

Ben şi băiatul mai mare, Bodevan, merg împreună în cel mai apropiat oraş, iar acesta îşi sună sora, Harper, care-i dă tragica veste că Leslie s-a sinucis cu o noapte în urmă. Din acel moment, tensiunile dintre Ben, copii şi socrul de cu care nu prea a ţinut legătura, încep să iasă la suprafaţă, iar socrul său îi spune lui Ben că nu are ce să caute la înmormântarea lui Leslie şi dacă va îndrăzni să apară va fi arestat.

Urmăreşte online filmul Captain Fantastic 2016 (Căpitanul fantastic), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

5 responses to “Captain fantastic – Căpitanul fantastic, filme online subtitrat în Română”

 1. mihaela says:

  un film foarte bun

 2. Aura P says:

  Superb film!!!!

 3. Moshu says:

  Un film cu actori foarte buni, care joacă foarte bine, cu un scenariu foarte prost şi o regie slabă… “Iarba verde de acasă” în variantă americană, în sensul propagandei pro-comuniste, pro “corectitudine politică”, pro sistem (deşi aparent anti-sistem, ca să fie mai eficientă propaganda). Păcat de actori.

 4. FicusClaudius says:

  Un stil de viata si idei pe care multi si le doresc dar putini au curajul sa le inplineasca cat si putin datorita societatii 😀

 5. adi says:

  mie mi-a placut , sare cu mici exceptii din realitate …..dar ……merge …..inteleg si aspectul comercial …..merita vazut ……luati ce e mai bun din el .

Spune-ne parerea ta despre acest film