Captain Marvel (2019), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Captain Marvel (2019), filme online subtitrat în Română

Captain Marvel (2019), film online subtitrat în Română

În anul 1995, în capitala Imperiului Kree de pe planeta Hala, membrul Starforce Vers suferă de un coşmar care se tot repetă şi care are în centrul său o femeie în vârstă. Yon-Rogg, mentorul şi comandantul său, o instruieşte să îşi controleze capacităţile în timp ce Inteligenţa Supremă, o formă de inteligenţă artificială, şi comandantul de pe Kree, o îndeamnă să-şi ţină emoţiile sub control. În timpul unei misiuni de salvare a unui agent sub acoperire infiltrat într-un grup de Skrulls, o rasă extraterestră ce-şi poate modifica forma şi cu care Kree este în război, Vers este capturată de comandantul acestora, Talos.

Ea este dusă la sediul lor de pe Pământ pentru a fi supusă unor teste de memorie, însă Vers reuşeşte să scape şi ajunge în Los Angeles. Prezenţa ei atrage atenţia din partea agenţilor S.H.I.E.L.D. Nick Fury şi Phil Coulson, ale căror investigaţii sunt intrerupte de un atac din partea unui Skrull. În urmărirea care se porneşte, Vers recuperează un cristal care conţine amintirile sale extrase în timp ce Fury îl ucide pe Skrull-ul care preluase forma lui Coulson.

Talos, deghizat ca Directorul S.H.I.E.L.D. Keller, îi ordonă lui Fury să lucreze împreună cu Vers, dar să o facă doar el singur din cauza incidentului cu alţi impostori Skrull. Fury o duce pe Vers într-o bază a Forţelor Aviaţiei Americane şi descoperă că aceasta a fost un pilot despre care s-a crezut că a murit în anul 1989 pe când testa un motor experimental conceput de Dr. Wendy Lawson pe care Vers o recunoaşte ca fiind femeia din visele sale.

Urmăreşte online filmul Captain Marvel (2019), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film