Carrie 2013, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Carrie 2013, filme online subtitrat în Română

Carrie 2013, film online subtitrat în Română

Carrie White (Chloë Grace Moretz) este o adolescentă care mai are doar trei luni până termină liceul. Într-o zi, în timp ce făcea duş după ora de sport, Carrie are primul ei ciclu menstrual. Neştiind nimic despre acest lucru, ea crede că sângerează până la moarte. Celelalte fete fac mişto de ea, iar una dintre fete, Chris Hargensen (Portia Doubleday), care o hărţuieşte de multă vreme pe Carrie, filmează evenimentul şi urcă filmuleţul pe YouTube. Profesoara de sport, Rita Desjardin (Judy Greer), o consolează pe Carrie şi o ia în biroul ei. Mama religioasă până la extrem, Margaret (Julianne Moore), este chemată pentru a o lua acasă pe Carrie mai devreme.

Considerând ciclul lui Carrie drept un „păcat”, Margaret o încuie în „dulapul de rugăciune”. În timp ce Carrie ţipă să fie lăsată să iasă, ea face o crăpătură în uşă. Atât Margaret cât şi Carrie sunt surprinse de acest lucru, iar fata îşi dă seama că are puteri telekinetice. A doua zi, profesoara Desjardin le informează pe fetele care şi-au bătut joc de Carrie că vor fi in detenţie pentru tot restul săptămânii. Când Chris îi spune că nu va rămâne după cursuri, Desjardin îi spune că dacă nu se va supune va fi suspendat pentru trei zile şi i se va interzice participarea la bal.

Carrie caută informaţii despre telekineză şi învaţă cum să-şi controleze abilităţile. Sue Snell (Gabriella Wilde), una dintre fetele populare care au luat parte la bătaia de joc a lui Carrie la duşuri, se simte prost pentru ce a făcut şi încearcă să se revanşeze convingându-l pe atletul Tommy Ross (Ansel Elgort) să o invite la bal. La început suspicioasă, Carrie acceptă invitaţia şi îi spune mamei sale despre acest lucru, dar ea nu doreşte s-o lase să meargă. În timp ce o imploră s-o lase, Carrie îşi manifestă puterile telekinetice, iar Margaret crede că a fost posedată de diavol, agravând şi mai tare situaţia.

Urmăreşte online filmul Carrie 2013 cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

14 responses to “Carrie 2013, filme online subtitrat în Română”

 1. Cristian says:

  Frumos filmu. Nota 10

 2. romina says:

  mi-a plakut filmul….nu ie asa interesant ..dar merita vazut 🙂

 3. Radu says:

  Interesant. 8/10

 4. nelutu molnar says:

  ii frumos filmul dar se tot intrerupe si nu ma lasa sal vad cand se intrerupe mi-l da de la inceput

 5. dsds says:

  film neserios cica e vorba de menstruatiile la una :))) ce chestie horror e in asta?

 6. Anonima says:

  Superb filmul <3 Nota 1000 :*

 7. ThLegend says:

  Nu am văzut in viața mea ca un film să se uploadeze așa de repede pe youtube ! Deci pana mea .. asta chiar e reclamă mascată la youtube ! Admin ,fără supărare dar cănd mai sunt filme de genu , pune și tu o avertizare prin care să ne anunți să nu măncăm nimic in timp ce vizionăm filmul .. totuși .. ciclul are un miros super puternic de nașpa . Am avut o prietenă care in timp ce făceam sex cu ea a avut ciclu și cănd am scos penisul era plin de sănge și cănd am mers să mă spăl avea un miros super nașpa pensiul imi mirosea a ceva care aproape că ma făcut să-mi schimb orintarea sexuală !În rest .. filmul per total este bun ! O poveste interensantă ( asta dacă facem excepție cu acele șcene pline de sănge )

 8. bogdan says:

  nu mai este filmu

 9. Elena says:

  Foarte frumos filmul in care nu trebuie sa iti bati joc de cineva ca mai devreme sau mai tarziu acea persoana va fi speciala si se va razbuna.

 10. ronin says:

  O tampenie de film

 11. gura says:

  ADMINE MULTUMIM PPT FILM ESTE PREFERATUL MEU SA FI IUBIT bbro

Spune-ne parerea ta despre acest film