Catch .44 – Tranzacţia 2011, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Catch .44 – Tranzacţia 2011, filme online subtitrat în Română

Catch .44 – Tranzacţia 2011, film online HD, subtitrat în Română

Descrierea ce urmează este prea detaliată şi conţine detalii importante din desfăşurarea filmului: Un important traficant de droguri pe nume Mel (Bruce Willis) le oferă asociaţilor săi, Tes (Malin Åkerman), Dawn (Deborah Ann Woll) şi Kara (Nikki Reed), sarcina de-a intercepta un şofer de camion care transportă drogurile unui concurent de-al lui în acea noapte. Femeile îl aşteaptă pe şofer la restaurantul unde trebuie să ajungă acesta, însă nu reuşesc să îl recunoască pe individ aşa că trec la o alternativă ceva mai radicală. Ele scot armele şi ameninţă restul clienţilor că îi vor împuşca dacă nu le spun cine este şoferul acelui camion.

Cu toate acestea, un schimb de focuri se porneşte atunci când Francine, proprietara restaurantului, şi Jesse, un client fidel, îşi scot la rândul lor armele de foc. Această înfruntare se sfârşeşte cu moartea a mai multor persoane cheie implicate şi alte două care rămân faţă-n faţă într-o înfruntare finală. Atunci când cei doi rămân cu armele îndreptate unul spre celălalt, situaţia se complică şi mai tare în momentul în care Ronny (Forest Whitaker), un alt asociat de-al lui Mel, soseşte acolo.

În cele din urmă se arată faptul că nu era programat niciun transport de droguri la acel restaurant şi toată tărăşenia a fost o înscenare. Mel i-a angajat pe Billy, Jesse şi Francine să îi omoare pe Tes şi asociaţii ei. Ronny, care o iubeşte pe Tes, susţine că a sosit acolo pentru a o salva şi fură banii pe care se presupune că i-a oferit Mel lui Billy pentru această misiune, în ciuda faptului că Billy neagă să fi primit vreo sumă de bani.

Urmăreşte online filmul Catch .44 – Tranzacţia 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Catch .44 – Tranzacţia 2011, filme online subtitrat în Română”

 1. Andreea says:

  De ce nu are subtitrare?

 2. Vladimir Ionica says:

  traducere?!

 3. Anonymous says:

  Am refăcut playerele, acum e subtitrare ok.

 4. David says:

  Penal filmul. Pierdere de vreme!!!

Spune-ne parerea ta despre acest film