Central Intelligence 2016, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Central Intelligence 2016, filme online subtitrat în Română

Central Intelligence 2016 (Agenţi aproape secreţi), film online subtitrat în Română

În anul 1996, Calvin Joyner (Kevin Hart) este luat în considerare pentru a primi un premiu la liceul său. Între timp, Robbie Weirdicht (Dwayne Johnson), un puşti supraponderal fără vreun prieten, este dat afară din vestiarul băieţilor de către şmecherii liceului şi este aruncat în sală gol puşcă exact în momentul în care Calvin îşi primeşte premiul. Calvin îşi dă imediat jos geaca şi îl acoperă pe Robbie pentru a nu mai râde lumea de el şi acesta îi mulţumeşte, iar apoi pleacă din şcoală.

20 de ani mai târziu, Calvin este căsătorit cu iubita lui din liceu, Maggie (Danielle Nicolet), şi a devenit contabil. El este uşor nesatisfăcut de viaţa lui şi tocmai a ratat o promovare care a fost oferită fostului său asistent. Totuşi, Maggie este parteneră la firma ei de avocatură şi este destul de fericită. Ea sugerează să meargă la consiliere maritală pentru a încerca să rezolve problemele de căsnicie. În ziua următoare se celebrează 20 de ani de la absolvirea liceului şi, cu toate că Maggie vrea să participe, Calvin nu este deloc încântat de perspectiva revederii celor care l-au chinuit în adolescenţă.

În acelaşi timp, Calvin primeste o cerere de prietenie pe Facebook de la Bob Stone (de fapt, Robbie care şi-a schimbat numele). Cei doi se întâlnesc la un bar pentru a bea o bere împreună şi pe când se află acolo, ei intră într-un conflict cu nişte tipi care vor să-i ia locul lui Bob. Bob îi cere apoi lui Calvin să se uite peste nişte înregistrări contabile care se dovedesc a fi coduri de satelit, iar în dimineaţa următoare Calvin se trezeşte cu agenţii CIA la uşă.

Urmăreşte online filmul Central Intelligence 2016 (Agenţi aproape secreţi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

6 responses to “Central Intelligence 2016, filme online subtitrat în Română”

 1. georgia says:

  CEL MAI TARE FILM DE COMEDIE DIN ULTIMII ANI 🙂

 2. GABY says:

  Este putin cam enervant felul in care se comporta Bob dar este destul de interesant filmul, deci RECOMAND!

 3. ROMIS says:

  Foarte tare! Multumesc Admin!

 4. plumbix says:

  Nu merge filmul.

 5. xxx says:

  slab. ieftin. duminica daca nu ai ce face.

 6. fanfilm says:

  foarte distractiv, dinamica bine realizata, mi-a placut mult, m-am distrat si il recomand

Spune-ne parerea ta despre acest film