• Filme Online
 • Chak De! India – Hai, India! (2007), filme online subtitrat în Română


  Chak De! India – Hai, India! (2007), filme online subtitrat în Română

  Chak De! India – Hai, India! (2007), film online HD subtitrat în Română

  Evenimentele filmului încep în Delhi în timpul minutelor de final din fictivul meci de Campionat Mondial la Hockey dintre Pakistan şi India, Pakistanul conducând cu 1-0. În momentul în care căpitanul de echipă al Indiei Kabir Khan este faultat, el obţine o lovitură de pedeapsă pe care, însă, spre furia spectatorilor şi dezamăgirea lui, o ratează şi rezultă în pierderea meciului pentru ţara sa. La scurtă vreme după aceea, presa începe să insiste asupra unei poze în care apare el dând mâna cu căpitanul pakistanezilor.

  Gestul sportiv este înţeles greşit de multă lume, iar musulmanul Khan este suspectat că ar fi trântit meciul din simpatie pentru Pakistan. Prejudecăţile religioase îi obligă pe el şi pe mama lui să plece din casa familiei. Şapte ani mai târziu, Mr. Tripathi, preşedintele asociaţiei de Hockey din India, se întâlneşte cu prietenul lui Khan, care e şi avocat, Uttamaji, pentru a discuta despre echipa de hockey feminin a ţării lor.

  Conform lui Tripathi, echipa nu are niciun viitor din moment ce singurul rol de lungă durată al femeilor din India este să facă mâncare şi curăţenie. Uttamaji îi spune că Kabir Khan (pe care nimeni nu l-a mai văzut în ultimii şapte ani) vrea să antreneze echipa. Sceptic la început, Tripathi acceptă propunerea. Khan se regăseşte având responsabilitatea instruirii a 16 tinere femei (fiecare reprezentând un stat diferit), care sunt divizate de natura lor competitivă şi de prejudecăţile regionale. El va avea misiunea de-a le face pe aceste fete să treacă peste diferendurile induse de societate şi părinţi şi să lucreze împreună pentru un scop comunt.

  Urmărește online filmul Chak De! India – Hai, India! (2007), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1