Chaos Theory – Teoria Haosului, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Chaos Theory – Teoria Haosului, filme online subtitrat în Română

Chaos Theory – Teoria Haosului 2008, film online HD, subtitrat în Română

Frank Allen (Ryan Reynolds) este un vorbitor profesionist care predă despre managerierea timpului. El însuşi este un exemplu: îşi maximizează perfect eficienţa prin planificarea şi programarea vieţii sale până la ultimul minut. În ziua în care soţia lui, Susan (Emily Mortimer), hotărăşte să pună alarma cu zece minute mai devreme, în speranţa că îi va oferi soţului ei zece minute în plus de dimineaţă, ea declanşează un şir de evenimente total nefavorabile lui. Începând cu pierderea feribotului şi continuând cu întârzierea la o şedinţă, Frank are parte de-o zi teribilă şi hotărăşte să îşi ia liber.

În timp ce conduce spre casă, el vede o femeie gravidă care are nevoie de ajutor să ajungă la spital, aşa că se hotărăşte să o ia el cu maşina şi s-o ducă acolo. La spital, Frank este rugat să completeze nişte foi. Fără să se gândească prea mult la această situaţie, el scrie propriile sale detalii şi informaţii, iar asistentele de acolo interpretează în mod eronat crezănd că el este tatăl copilului.

În dimineaţa următoare, înainte ca Frank să ajungă acasă, o asistentă de la spital îl sună pentru a da de el şi soţia lui răspunde la telefon. Asistenta, încercând să dea de cel despre care credea că este tatăl copilului, o face şi pe Susan să creadă că Frank e tatăl copilului şi trage concluzia că soţul ei a înşelat-o şi că acesta duce o viaţă dublă. Când Frank ajunge acasă, el nu mai reuşeşte să îndrepte lucrurile, iar Susan îl dă afară din casă.

Urmăreşte online filmul Chaos Theory – Teoria Haosului 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

9 responses to “Chaos Theory – Teoria Haosului, filme online subtitrat în Română”

 1. luka says:

  foarte interesant…

 2. ThLegend says:

  Cănd te gândești că pe lumea asta nu se mai fac filme bune și ești dezamăgit de toate filmele proaste apărute pe bandă rulantă și ești super dezamăgit că nu mai găsești filme bune … tocmai când iți pierzi și ultima speranță și ultima picătură de speranță … te trezești că dai peste un film ca ăsta care este de nota 20 cu plus !
  Un film super mega mișto și cu o foarte bună lecție de viață !
  Muzică super , nota 10 cu plus !
  Actorii joacă super natural de bine !
  Un film super in stil amercănesc pur sută la sută !
  Mulțumiri pentru admin. ai o bere din partea mea !

 3. Ion says:

  Bun merita văzut. 9

 4. Ringo says:

  Porecla foarte potrivita pentru sotie.Subiectul interesant.Nota 8.5.

 5. ulea spataru says:

  Fain.

 6. Catalina says:

  Super dragut!

 7. Maria says:

  F.bun.Dulce -amar si cu umor.Concluzia e minunata.Nota 10.Multumim

 8. kidal says:

  super fain filmul, recomand 🙂 + o coloana sonora de nota 10 ^_^

 9. dan says:

  Pentru mine e destul de greu de inghitit ideea ca, desi stie ca e insurat cu o curva(si exista probabilitatea sa-i mai toarne inca 5 copii), decide sa continue casnicia. In rest bine regizat.

Spune-ne parerea ta despre acest film