• Filme Online
 • Charlie and the Chocolate Factory, filme online subtitrat în Română


  Charlie and the Chocolate Factory, filme online subtitrat în Română

  Charlie and the Chocolate Factory 2005 (Charlie şi fabrica de ciocolată), film online HD subtitrat în Română

  Charlie Bucket (Freddie Highmore) este un copil blând şi iubitor ce locuieşte în sărăcie alături de părinţii săi (Noah Taylor şi Helena Bonham Carter) şi cei patru bunici bolnavi. Cu toţii se bazează pe tatăl lui pentru susţinere financiară, fiind angajat la o fabrică de pastă de dinţi responsabilă cu punerea capacelor la tuburi. Cu toate acestea, domnul Bucket îşi pierde curând locul de muncă deoarece fabrica îi înlocuieşte poziţia cu o maşinărie care pune tuburile automat.

  Mai jos pe stradă se află fabrica de ciocolată a lui Willy Wonka (Johnny Depp) care s-a redeschis după ce a fost victima unui spionaj industrial ce i-a paralizat activitatea. Bunicul lui Charlie, Joe (David Kelly) a lucrat pentru Wonka înainte de închidere. Wonka anunţă un concurs în care copiii care găsesc „Biletele de Aur” ascunse în cinci batoane cu ciocolată vor primi un tur al fabricii şi vor primi ciocolată pe viaţă. De asemenea, ei au şansa câştigării unui mare premiu misterios.

  Patru bilete sunt găsite imediat de către nişte copii aflaţi în zone diferite şi clase sociale la fel de diferite. Şansele lui Charlie sunt foarte mici de-a găsi ultimul bilet deoarece el nu prea are bani pentru a-şi cumpăra batoane de ciocolată la fel de des precum alţii, însă chiar şi aşa el reuşeşte să găsească ultimul tichet de aur, iar bunicul său este în culmea fericirii, oferindu-se să îl însoţească la turul fabricii. Charlie, însă, îi explică bunicului său că i s-a oferit o sumă mare de bani în schimbul tichetului şi este tentat să-l vândă.

  Urmăreşte online filmul Charlie and the Chocolate Factory 2005 (Charlie şi fabrica de ciocolată), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film