Chef – Bucătarul 2014, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Chef – Bucătarul 2014, filme online subtitrat în Română

Chef – Bucătarul 2014, film online subtitrat în Română

Bucătarul şef Carl Casper (Jon Favreau), născut şi crescut în Miami, primeşte şansa de-a demonstra de ce este capabil la un restaurant important din Los Angeles atunci când famiosul critic şi blogger culinar, Ramsey Michel (Oliver Platt), ajunge să cineze în micul său restaurant. Apreciat de gazda Molly (Scarlett Johansson) şi ceilalţi bucătari asistenţi, Carl îşi pune la încercare creativitatea şi priceperea pentru a introduce în meniu un fel nou de mâncare, dar patronul restaurantului cu pricina (Dustin Hoffman) intervine şi îi spune lui Carl să nu schimbe nimic din meniu şi să servească aceleaşi mâncăruri ca şi până atunci.

Criticul scrie o recenzie negativă despre restaurantul lor şi din cauza asta, Carl se enervează şi îl ceartă pe Twitter, iar apoi îşi varsă nervii asupra lui în public, la restaurant, înainte de a-şi da demisia. Publicitatea negativă îl transformă pe Carl într-o senzaţie prin social media, iar videoclipurile în care este prezentat refulând au devenit virale pe internet. Credibilitatea lui şi posiblităţile de a fi angajat în alte părţi se evaporă văzând cu ochii, iar unul dintre publicişti spune că a fost în „bucătăria diavolului” datorită furorii pe care a făcut-o acea ieşire nervoasă.

Fosta nevastă a lui Carl, Inez (Sofia Vergara), îl invită la Miami şi acceptă spăşit să se întoarcă acolo cu ea. Acest lucru îi oferă şansa de-a stabili o relaţie mai bună cu Percy (Emjay Anthony), fiul său mai mic, şi se reapropie de Inez. De asemenea, fostul soţ al lui Inez, Marvin (Robert Downey Jr.), îi oferă acestuia o rulotă pe care s-o folosească pe post de magazin mobil, iar Carl acceptă. Încercând să-şi redescopere pasiunea culinară, Carl aranjează acea rulotă şi începe să vândă un fel de sandwich-uri cubaneze.

Urmăreşte online filmul Chef – Bucătarul 2014, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

4 responses to “Chef – Bucătarul 2014, filme online subtitrat în Română”

  1. alexutzu says:

    Dragut 8+

  2. Marko says:

    Ati vazut asa ceva in Romania? cu cat de putine investitii ar putea fi facute plus pricepere si un pic se suflet…

  3. Andrei says:

    Nu mai exista..

Spune-ne parerea ta despre acest film