City of Joy (2016) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
City of Joy (2016) filme online subtitrat în Română

City of Joy (2016) film online subtitrat în Română

Hasari Pal (Om Puri) este un fermier rural care se mută în Calcutta împreună cu soţia lui Kamla (Shabana Azmi) şi cei trei copii ai lor pentru a încerca să îşi clădească o viaţă mai bună. Din păcate pentru ei, soţii Pal nu au parte de un început prea fericit; ei sunt escrocaţi şi îşi pierd banii pe care îi aveau pentru a plăti chiria aşa că ajung să fie aruncaţi în stradă şi Hasari întâmpină mari dificultăţi în a găsi un loc de muncă pentru a-şi întreţine familia.

Numai că ei au o calitate foarte importantă – aceea că sunt foarte hotărâţi să continue în ciuda oricărei greutăţi şi, în cele din urmă, îşi găseşte locul într-un oraş copleşit de sărăcie. Între timp, la celălalt capăt al oraşului Calcutta, Max Lowe (Patrick Swayze), un doctor care s-a săturat de locul său de muncă pe care-l avea la un spital din Houston, a venit aici pentru a căuta o iluminare spirituală după ce a pierdut un pacient.

Însă la fel ca şi soţii Pal şi el are aceeaşi soartă la început, numai că el este păcălit de către o tânără prostituată, iar apoi este atacat de nişte bătăuşi şi lăsat în stradă sângerând fără a mai avea documente sau alte bunuri de valoare în posesie. Hasari îi sare în ajutor lui Max şi îl duce pe doctorul rănit în „Oraşul Bucuriei”, o zonă de mahala populată de oameni extrem de săraci şi care reprezintă noua lor casă departe de casă.

Urmăreşte online filmul City of Joy (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film