Clear and Present Danger 1994, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Clear and Present Danger 1994, filme online subtitrat în Română

Clear and Present Danger 1994 (Singur împotriva preşedintelui), film online subtitrat în Română

O navă a Pazei de Coastă americană opreşte un yacht suspect şi descoperă că un om de afaceri american a fost ucis împreună cu toată familia lui. Bărbatul ucis este un prieten apropiat de-al preşedintelui americii. Preşedintele Bennett află că bărbatul a fost ucis din cauza legăturilor sale avute cu un cartel de droguri de la care ar fi furat peste 650 de milioane de dolari. Preşedintele îi spune consilierului său de la Siguranţă Naţională, James Cutter, că aceste carteluri de droguri columbiene reprezintă un „pericol clar şi persistent” pentru America.

Acest lucru reprezintă o permisiune neoficială indirectă de-a ucide oamenii responsabili de moartea prietenului său. Când Vice Amiralul Jim Greer este lovit de cancer, Jack Ryan este numit drept Director Adjunct la agenţia de Informaţii şi primeşte sarcina de-a merge în faţa Congresului cu solicitatea de-a creşte bugetul pentru operaţiunile CIA-ului în Columbia. Încercând să-l ţină pe Ryan în afara combinaţiilor, Cutter apelează la Directorul Adjunct pentru operaţiuni Bob Ritter care îi oferă un document prin care are permisiunea de-a acţiona aşa cum crede de cuviinţă pentru eliminarea cartelului.

Ritter alcătuieşte o echipă de operaţiuni secrete cu ajutorul lui John Clark. Echipa se duce în Columbia, iar Clark se ocupă de organizare în timp ce Căpitanul Ricardo Ramirez conduce o echipă de elită la sol în căutarea şi distrugerea misiunilor împotriva diverselor cartele. Liderul unuia dintre găşti este Ernesto Escobedo, furios pentru că a pierdut peste 650 de milioane de dolari ca urmare a blocării unor bunuri şi îşi pune ofiţerul de informaţii, Felix Cortez, să încerce recuperarea lor.

Urmăreşte online filmul Clear and Present Danger 1994 (Singur împotriva preşedintelui), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “Clear and Present Danger 1994, filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Foarte bun filmul.L-am mai vazut de foarte mult timp insa,nu imi mai aminteam foarte bine,actiunea.Nu-l ratati!

  2. covaci says:

    Bun film.Nota 10

  3. Mircea says:

    Excelent film.

Spune-ne parerea ta despre acest film