Coco – Secretul lui Coco (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Coco – Secretul lui Coco (2017), filme online subtitrat în Română

Coco – Secretul lui Coco 2017, film online subtitrat în Română

Capul familiei Imelda Rivera a fost soţia unui muzician. Soţul ei a părăsit-o pe ea şi pe fiica lor pentru a urmări o carieră în muzică. Din acest motiv, ea a interzis muzica în familie şi s-a îndreptat spre crearea de pantofi, care între timp a devenit o afacere de familie. Stră-strănepotul ei, puştiul în vârstă de 12 ani pe nume Miguel, locuieşte acum cu Coco şi familia lor într-un mic sat din Mexic. El visează în secret să ajungă un muzican de renume precum idolul său Ernesto de la Cruz.

Într-o zi, Miguel deteriorează fără să vrea o fotografie de-a Imeldei şi apoi observă o alta cu soţul acesteia ţinând în mână faimoasa chitară a lui Ernesto. Mai târziu, când Miguel încearcă să intre la un concurs de talente, bunica lui Elena îi distruge chitara. Concluzionând că el este stră-strănepotul lui Ernesto, Miguel intră în cavoul acestuia şi îi fură chitara pentru a o folosi în concursul de talente.

În momentul în care începe să cânte la chitară, el devine invizibil pentru toţi cei din sat, dar poate să vadă şi să fie văzut de câinele său Dante şi de scheletele rudelor sale decedate de mult care vin din Tărâmul Morţilor pentru sărbătoarea cu ocazia căreia se ţine şi concursul de talente. El este luat de aceştia pentru a i se arăta anumite lucruri, însă trebuie să se întoarcă în Tărâmul celor Vii înainte de răsărit, altfel va rămâne acolo pe vecie, devenind unul dintre ei. Pentru a se putea întoarce, el trebuie să primească o binecuvântare din partea familiei sale menită să rupă blestemul plasat asupra lui de furtul chitarei lui Ernesto.

Urmăreşte online filmul Coco – Secretul lui Coco 2017, cu subtitrare în Română şi calitate DVD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Coco – Secretul lui Coco (2017), filme online subtitrat în Română”

  1. GIL says:

    Foarte fain filmul,merita vazut 10+ pentru toate varstele.

  2. tatine roberta coelho says:

    eu amo esse filme

Spune-ne parerea ta despre acest film