• Filme Online
 • Cold War – Zimna wojna (2018) filme online subtitrat în Română


  Cold War – Zimna wojna (2018) filme online subtitrat în Română

  Cold War – Zimna Wojna / Războiul Rece (2018) film online subtitrat în Română

  În Polonia rurală a anului 1949, Wiktor (Tomasz Kot) şi Irena (Agata Kulesza) înregistrează împreună cântece folk – poveşti de dragoste, băutură şi greutăţi, brute şi elementare. Sub eticheta de „Ansamblul Mazurek”, ei organizează audiţii pentru a găsi muzicieni şi dansatori care să scoată în evidenţă tot ce are Polonia mai bun de oferit în materie, asigurându-se de faptul că „arta oamenilor nu va mai fi aruncată niciodată la gunoi şi nu va mai fi irosită”.

  La una dintre aceste audiţii soseşte şi Zula (Joanna Kulig), o tânără învăluită în mister care se pretinde a fi o fată de la ţară care nu interpretează vreun cântec din folclorul polonez ci unul pe care l-a învăţat într-un film rusesc. Irena o suspectează pe această tânără femeie de faptul că ar putea să fie o escroacă, însă Wiktor nu ţine cont de nimic, el fiind cucerit de frumuseţea fetei. Despre Zula se vorbeşte „în târg” cum că şi-ar fi ucis tatăl – ea apărându-se spunând că tatăl ei a „confundat-o cu mama aşa că am folosit un cuţit să-i arăt diferenţa dintre noi.”

  Nu trece mult timp şi Zula devine una dintre vedetele ansamblului, netulburată de solicitările venite din partea autorităţilor de-a cânta şi melodii care să-l slăvească pe Stalin şi reforma agricolă. În momentul în care Wiktor pândeşte o şansă de-a fugi din ţară în anul 1952, el o imploră pe Zula să fugă împreună cu el. Însă vor fi oare priorităţile pragmatice ale fetei sincronizate cu visele occidentale ale lui?

  Urmăreşte online filmul Cold War – Zimna Wojna / Războiul Rece (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1