• Filme Online
 • Commando – A One Man Army, filme online subtitrat în Română


  Commando – A One Man Army, filme online subtitrat în Română

  Commando – A One Man Army 2013, film online HD subtitrat în Română

  Karanveer Singh Dogra (Vidyut Jamwal), cunoscut şi drept Karan, este un soldat de comando al Unităţii 9 din cadrul Armatei Indiene. În timpul unui zbor de rutină cu elicopterul, aparatul de zbor se prăbuşeşte dincolo de graniţele Chinei. Singurul supravieţuitor este Karan şi e arestat de oficialităţile chineze. Deoarece elicopterul s-a prăbuşit într-un râu şi epava a fost luată de ape, Karan şi superiorii săi nu pot convinge autorităţile chineze că e nevinovat şi că a fost un simplu accident.

  Chinezii simt că se pot folosi de situaţie pentru a-l eticheta ca spion şi să folosească avantajul politic pentru a umili guvernul indian şi a produce tensiune internaţională. Guvernul indian este de părere că în astfel de circumstanţe politice defavorabile, chinezii nu vor accepta nicio dovadă cum că soldatul lor a ajuns acolo din greşeala şi ordonă armatei să îi steargă dosarul lui Karan şi să îi nege pur şi simplu existenţa. Din cauza asta, Karan suferă torturi inimaginabile din partea chinezilor timp de un an pentru a scoate o mărturisire de la el.

  Cu toate astea, Karan refuză să cedeze şi este transferat pentru a fi judecat de Curtea Marţială Chineză unde, cel mai probabil, va fi condamnat la moarte. Însă în timpul transferului el reuşeşte să evadeze şi ajunge la baza lui din Pathankot. În timp ce trece graniţa, Karan se întâlneşte cu o fată pe nume Simrit (Pooja Chopra) care fuge de Amrit Kanwal Singh (Jaideep Ahlawat) şi oamenii lui. Amrit este un criminal cu sânge rece recunoscut şi cu o influenţă în lumea politică foarte mare.

  Urmăreşte online Commando – A One Man Army 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film