Confessions of a Dangerous Mind 2002 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Confessions of a Dangerous Mind 2002 filme online subtitrat în Română

Confessions of a Dangerous Mind 2002 (Confesiunile unei minți periculoase) film online HD subtitrat în Română

Săturat să fie respins mereu de către frumoasele femei pe care le doreşte foarte tare, Chuck Barris se mută în Manhattan pentru a lucra în cadrul NBC-ului, având vise măreţe de-a deveni un star de televiziune faimos, dar sfârşeşte prin a fi concediat. El se mută înapoi în Philadelphia şi devine asistentul personal al lui Dick Clark pentru emisiunea American Bandstand în anul 1961. El compune melodia de mare succes „Palisades Park” şi începe o relaţie romantică cu o femeie pe nume Penny Pacino.

Chuck primeşte permisiunea de-a pune pe picioare conceptul unei emisiuni numită „The Dating Game” la televiziunea ABC şi primeşte suma de 7500 de dolari pentru a crea un pilot, numai că ABC-ul hotărăşte să abandoneze ideea în favoarea unei alteia numită Hootenanny. Într-o noapte după ce Barris este dat afară dintr-un bar din cauza unei altercaţii, el este abordat de către agentul CIa Jim Byrd care îl recrutează pentru a deveni un asasin în subordinea lor.

Întorcându-se dintr-o misiune din Mexic, Barris află faptul că Penny a devenit o hippiotă. Între timp, ABC-ul se răzgândeşte şi acceptă să producă şi difuzeze emisiunea The Dating Game, iar până în anul 1967 aceasta se dovedeşte a fi un adevărat fenomen, bucurându-se de un succes uriaş. Într-o misiune a CIA în Helsinki, Finlanda, el se întâlneşte cu agenta Patricia Watson. El şi Penny hotărăsc să se mute în Los Angeles, dar Barris nu este foarte încântat de ideea unui mariaj, spre nemulţumirea lui Penny. Byrd îl convinge pe Barris să meargă într-o misiune în Berlinul de Est pentru a-l asasina pe Hans Colbert.

Urmăreşte online filmul Confessions of a Dangerous Mind 2002 (Confesiunile unei minți periculoase), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Confessions of a Dangerous Mind 2002 filme online subtitrat în Română”

  1. andipanda says:

    Bun film.

Spune-ne parerea ta despre acest film