• Filme Online
 • Contact (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română


  Contact (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română

  Contact 1997, film online DVDRip, subtitrat în Română

  Încurajată încă din copilărie de răposatul ei tată să exploreze, Dr. Eleanor Arroway (Jodie Foster) lucrează în programul Search for Extraterestrial Intelligence (Căutarea Inteligenţei Extraterestre) – SETI – de la Observatorul Arecibo din Puerto Rico. Ea ascultă transmisiuni radio în speranţa că va găsi semnale trimise de viaţa extraterestră. Consilierul pe teme de ştiinţă al Preşedintelui, David Drumlin, atrage fondurile necesare pentru ca SETI să poată continua activitatea sa deoarece crede cu tărie în munca pe care o prestează oamenii de aici şi rezultatele ce pot fi obţinute.

  Arroway atrage şi mai multă susţinere de partea ei de la miliardarul industrialist S. R. Hadden, care i-a urmărit întreaga carieră şi îi permite să-şi continue cercetările la Very Large Array (VLA) din Socorro County, New Mexico. Patru ani mai târziu, Drumlin încearcă să închidă programul SETI, iar Arroway descoperă un semnal care repetă o serie de numere primare, trimise aparent de pe steaua Vega. Acest anunţ îl face pe Drumlin şi Consiliul de Securitate Naţională să încerce să preia controlul asupra unităţii de cercetare.

  Pe măsură ce Arroway, Drumlin şi alte persoane se contrazic, membrii echipei de la VLA descoperă o sursă video ascunsă în semnal: adresa de întâmpinare a lui Adolf Hitler de la Olimpiada de vară de la Berlin din anul 1936. Arroway şi echipa ei consideră că acesta a ar fi fost primul semnal puternic de televiziune care a părăsit atmosfera terestră şi care ar fi fost ulterior transmis înapoi de pe Vega, la 25 de ani-lumină distanţă. Proiectul este pus sub observaţie atentă, iar progresul său este urmărit de lumea întreagă.

  Urmărește online filmul Contact 1997, cu subtitrare în Română și calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  11 responses to “Contact (1997), filme online DVDRip, subtitrat în Română”

  1. Nexus says:

   Un film extraordinar,pentru cei pasionati de SF o bujuterie Jodie Foster un rol magnific.Va recomand acest film chiar daca nu va plac SF,MERITA FIECARE MINUT.

  2. Dragos R says:

   Excelent! O capedopera!

  3. Constantin says:

   Foarte bun de vazut si revazut filmul…cine suntem si ce rol avem ?… ce oferim pentru a primi ?…Multumesc admin

  4. Manu says:

   Nu merge nici un server va rog sa remediati

  5. Manu says:

   Nu se vede scrisul

  6. Morell says:

   nu se vede scrisul deloc

  7. mario says:

   nu merge niciun player

  8. moisa says:

   nu se vede scrisul

  9. pepy says:

   L-am revazut cu multa placere si mi s-a parut la fel de frumos. Un film superb, fara efecte speciale si pac-pac, deosebit de emotionant si uman .

  10. bogdan says:

   interesant

  11. cosmin says:

   O capodopera …vizionati nu perdeti timpul degaba

  Spune-ne parerea ta despre acest film