Crazy Rich Asians (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Crazy Rich Asians (2018), filme online subtitrat în Română

Crazy Rich Asians (2018), film online subtitrat în Română

Personajul principal, Rachel Chu, este o profesoară de economie care predă la o Universitate din New York. Rachel este invitată de iubitul ei, Nick Young, să îl însoţească în Singapore pentru a participa la nunta celui mai bun prieten al său, Colin. În prima zi de la sosirea lor în Singapore, Rachel îşi vizitează o prietenă din facultate, Peik Lin, şi familia acesteia, care sunt şocaţi să afle că Rachel este împreună cu Nick.

Peik îi explică lui Rachel faptul că Nick nu este ceea ce crede ea, ci provine dintr-una din cele mai bogate familii. Iar faptul că are foarte mulţi bani nu este singurul aspect despre care nu ştia Rachel, ci acest lucru atrage asupra lui foarte multe femei din înalta societate dornice să îl cucerească, iar faptul că el este cu Rachel o transformă şi pe ea într-o ţintă din partea tututor femeilor care vor dori s-o elimine din peisaj pentru a-i lua locul, aşa că să se aştepte la critici constante şi lipsite de fundament.

Rachel nu prea ia în seamă avertismentele, iar la o cină aniversară ea este prezentată mamei lui Nick, Eleanor, care îşi exprimă nemulţumirea faţă de ea. Cu toate acestea, Rachel pare să fie apreciată de bunica lui, Su Yi. Rachel merge la petrecerea burlăciţelor, iar acolo ea este sabotată de o femeie pe nume Amanda care încearcă s-o intimideze şi să o facă să-şi pună întrebări cu privire la Nick. Mai apoi, Amanda trimite un semnal către cineva pentru a-i vandaliza camera şi să scrie „târfă căutătoare de comori”.

Urmăreşte online filmul Crazy Rich Asians (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Crazy Rich Asians (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. geo69 says:

    Un film care iti da o stare de bine,nu am regretat nici o secunda ca l-am urmarit. Multumesc adminilor

  2. ramaitanar says:

    O adevarata lectie de viata. Superb filmul!

Spune-ne parerea ta despre acest film