Creation – Creaţia 2009, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Creation – Creaţia 2009, filme online subtitrat în Română

Creation – Charles Darwin: Originea speciilor 2009, film online subtitrat în Română

Britanicul Charles Darwin este un tată tânăr care duce o viaţă liniştită într-un sat idilic. El este un bărbat genial şi foarte emotiv, fiind devotat soţiei şi copiilor săi. Darwin este ataşat în mod special de fiica lui cea mare, Annie, o puştoaică în vârstă de zece ani foarte inteligentă. El o invaţă atât de multe despre natură şi ştiinţă, inclusiv teoria sa a evoluţiei, povestindu-i întâmplări din călătoriile sale. Povestea ei preferată, deşi are un final trist, este aceea a unui urangutan pe nume Jenny.

Darwin se înfurie când află că preotul familiei a pus-o pe Annie să stea în genunchi pe sare grunjoasă ca pedeapsă pentru faptul că a îndrăznit să îl contrazică despre dinozauri, ea susţinând faptul că dinozaurii au dispărut în urmă cu foarte mult timp. Acest lucru intră în contradicţie cu poziţia bisericii cum că viaţa este neschimbată pe Pământ şi planeta noastra este una foarte „tânără”.

Întorcându-se din expediţia sa din Insulele Galapagos în urmă cu 15 ani, Darwin încă mai încearcă să îşi finalizeze manuscrisul cu privire la descoperirile pe care le-a făcut, lucru care va contribui substanţial la conturarea teoriei sale a evoluţiei. Întârzierea este cauzată de anxietatea referitoare la relaţia cu soţia sa devotată religios, Emma, care se opune total ideilor sale ce reprezintă o ameninţare la adresa religiei. Emma este îngrijorată de faptul că ea ar putea să ajungă în rai şi el nu, ceea ce înseamnă că vor fi despărţiti o eternitate.

Urmăreşte online filmul Creation – Charles Darwin: Originea speciilor 2009, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film