Creed II (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Creed II (2018), filme online subtitrat în Română

Creed II (2018), film online subtitrat în Română

La trei ani după ce a pierdut în faţa lui “Pretty” Ricky Conlan, Adonis Creed are parte de o serie de victorii care culminează cu cea împotriva lui Danny “Stuntman” Wheeler (Andre Ward) care îi aduce şi centura Mondială WBC la categoria grea. Fiind acum un star mondial, Adonis o cere de soţie pe iubita lui Bianca Taylor şi aceasta acceptă să se mărite cu el. Când Bianca sugerează să înceapă o viaţă nouă împreună în Los Angeles, Adonis e ezitant în a-şi păraşi oraşul natal, Philadelphia.

Între timp, fostul boxer sovietic Ivan Drago, cel care l-a omorât în ring pe tatăl lui Adonis, vede o şansă de a-şi recăpăta gloria pierdută ca urmare a înfrângerii suferite în faţa lui Rocky Balboa prin provocarea lui Adonis la un meci împotriva fiului său, Viktor. Adonis este imediat atras de ideea unei lupte cu Viktor, însa când Rocky refuză să-l ajute în a face faţă provocării lui Viktor, Adonis se simte trădat de mentorul său şi hotărăşte să plece la Los angeles.

Acolo, Adonis îl recrutează pe Tony “Little Duke” Evers, fiul fostului antrenor al tatălui său, pentru a-l ajuta. Copleşit de toate schimbările din viata lui, Adonis se grăbeşte să intre în formă maximă pentru lupta cu Viktor şi ajunge să se rănească grav în ring deoarece Viktor îl loveşte în mod nepermis. Deşi Viktor este descalificat pentru această lovitură şi Adonis păstrează centura mondială, Viktor devine foarte popular în Rusia şi câştigă multe meciuri cu boxeri de top. Cu trupul rănit şi egoul înfrânt, Adonis devine tot mai distant faţă de Bianca. Văzându-l la pământ, mama adoptivă a lui Adonis apelează la Rocky pentru a-l scoate din această pasă proastă în care se află.

Urmăreşte online filmul Creed II (2018), cu subtitrare în Română şi calitate CAM.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film