• Filme Online
 • Crouching Tiger, Hidden Dragon, filme online subtitrat în Română


  Crouching Tiger, Hidden Dragon, filme online subtitrat în Română

  Crouching Tiger, Hidden Dragon 2000 (Tigrul înfrânt, dragonul ascuns), film online HD, subtitrat în Română

  Evenimentele filmului se desfăşoară în timpul Dinastiei Qing în cel de-al 43-lea an de domnie al Împăratului Qianlong. Li Mu Bai (Chow Yun-fat) este un spadasin împlinit, iar Yu Shu Lien (Michelle Yeoh) este o războinică şi gardă de corp profesionistă. Moartea celui mai bun prieten al lui Mu Bai şi logodnicul lui Shu Lien, Meng Sizhao, complică sentimentele recriproce ale acestor personaje. Ei reiau legătura atunci când Mu Bai, după ce a ales să renunţe la stilul de viaţă de războinic, să ofere sabia lui „Green Destiny” prietenului lor, Sir Te (Sihung Lung), din Beijing.

  Cu ceva timp în urmă, maestrul lui Mu Bai a fost ucis de către Jade Fox (Cheng Pei-pei), o femeie care a dorit să înveţe stilul Wudang. Shu Lien se întâlneşte şi se cazează la Sir Te unde face, de asemenea, cunoştinţă cu Jen Yu care e fiica puternicului şi bogatului Guvernator Yu ce urmează să se căsătorească în curând.

  Într-o seară, un hoţ mascat se furişează în reşedinţa lui Sir Te şi fură sabia. Mu Bai şi Shu Lien îl urmăresc pe hoţ până la reşedinţa Guvernatorului Yu şi află o conspiraţie veche de mai mulţi ani. Mu Bai face cunoştinţă cu Inspectorul Tsai (Wang Deming), un anchetator din provincie, şi fiica acestuia, May (Li Li), care a venit la Peking în căutarea lui Fox. Fox îi provoacă pe cei doi şi pe servitorul lui Sir Te, Maestrul Bo (Gao Xi’an), la o confruntare în acea noapte.

  Urmăreşte online filmul Crouching Tiger, Hidden Dragon 2000 (Tigrul înfrânt, dragonul ascuns), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film