• Filme Online
 • Cult of Chucky 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Cult of Chucky 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Cult of Chucky 2017 (Cultul lui Chucky), film online HD subtitrat în Română

  Adultul Andy Barclay se întoarce acasă şi are în posesia lui capul lui Chucky care încă este conştient şi deformat după ce a fost torturat în mod repetat de Andy ca răzbunare pentru crimele comise. Între timp, Nica Pierce şi-a petrecut ultimii patru ani într-o instituţie de boli mintale după ce i s-a înscenat de către Chucky uciderea familiei sale. În urma mai multor ani de terapie intensă ea a ajuns să creadă cu adevărat că a fost responsabilă pentru crime şi că Chucky este doar o manifestaţie a psihozei sale.

  Drept rezultat pentru „descoperirea” ei, doctorul responsabil de tratarea sa, Dr. Foley, recomandă ca aceasta să fie transferată într-o altă instituţie cu regim ceva mai lejer. Ajunsă acolo, Nica devine parte a unui grup de terapie care e format din Malcolm, Angela, Claire şi Madeline. Dr. Foley introduce o nouă tehnică de terapie care implică o păpuşă „Băiat Bun”. Majoritatea pacienţilor sunt foarte tulburaţi de păpuşă, însă Madeline reacţionează diferit şi ia papuşa şi o tratează ca pe copilul ei.

  Nica este vizitată de Tiffany Valentine care o informează că nepoata ei, Alice, a murit şi i-a lăsat cadou o păpuşă Băiat Bun. În acea noapte, Chucky se trezeşte şi o găseşte pe Nica încercând să se sinucidă. În ziua următoare, Nica se trezeşte şi realizează că încheieturile sale au fost pansate şi în balta de sânge se află scris mesajul „nu te grăbi”. Ea descoperă apoi faptul că Angela a murit aparent ca urmare a unei sinucideri, iar în balta de sânge se află mesajul: „Chucky a făcut-o!”.

  Urmăreşte online filmul Cult of Chucky 2017 (Cultul lui Chucky), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Cult of Chucky 2017, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Viper says:

   Tare filmul

  Spune-ne parerea ta despre acest film