• Filme Online
 • Damien: Omen II (1978) filme online subtitrat în Română


  Damien: Omen II (1978) filme online subtitrat în Română

  Damien: Omen II (1978) film online subtitrat în Română

  La o săptămână după înmormântarea lui Robert şi Katherine Thorn, arheologul Carl Bugenhagen (Leo McKern) află despre supravieţuirea fiului lor adoptat, Damien. Mărturisindu-i prietenului său Michael Morgan (Ian Hendry) că Damien este Antichristul, Carl încearcă să îl convingă pe acesta să-i ofere tutorelui lui Damien o cutie în care s-ar afla modalităţile prin care Damien să fie ucis. Deoarece Morgan nu se lasă convins, Carl îl duce la nişte ruine locale pentru a-i arăta anumite simboluri referitoare la Diavol şi Antichrist.

  Când Morgan se convinge de spusele prietenului său văzând o descriere a Antichristului care are chipul lui Damien, atât el cât şi Carl sunt îngropaţi de vii într-o peşteră când tunelul se prăbuşeşte peste ei. şapte ani mai târziu, ajuns la vârsta de 12 ani, Damien (Jonathan Scott-Taylor) locuieşte împreună cu unchiul său, industriaşul Richard Thorn (William Holden) şi soţia acestuia, Ann (Lee Grant). Damien se înţelege destul de bine cu verişorul său Mark (Lucas Donat), fiul lui Richard dintr-o căsătorie anterioară.

  Totuşi, Damien este dispreţuit de mătuşa lui Richard, Marion (Sylvia Sidney), care consideră că este o influenţă negativă pentru Mark. Cu toate că Marion ameninţă să-l dezmoştenească pe Richard dacă nu-i desparte pe cei doi băieţi, ea moare în urma unui atac de cord în timp ce este vizitată de un corb în miez de noapte. La scurt timp după aceea, Richard o întâlneşte pe jurnalista Joan Hart (Elizabeth Shephard) care se ocupă de analizarea circumstanţelor în care s-a născut Damien şi misterul din jurul părinţilor săi.

  Urmăreşte online filmul Damien: Omen II (1978) cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Damien: Omen II (1978) filme online subtitrat în Română”

  1. AndreEa says:

   Bun filmul, interesant.

  Spune-ne parerea ta despre acest film