Dan in Real Life 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română

aaa
aaa
Dan in Real Life 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română

Dan in Real Life 2007 (Sfaturi de viaţă), film online DVDRip, subtitrat în Română

Dan Burns (Steve Carell) are o rubrică de sfaturi într-un ziar, este văduv şi un tată foarte strict cu copiii lui, Jane (Alison Pill), Cara (Britt Robertson) şi Lilly (Marlene Lawston), locuind în suburbiile oraşului New Jersey. Ei trebuie să meargă la o reuniune de familie anuală la casa părinţilor lui din Rhode Island, acolo unde se va afla şi fratele lui, Mitch (Dane Cook), un instructor personal ce locuieşte în New York. Cara nu doreşte să meargă deoarece nu vrea să-şi lase iubitul de care s-a îndrăgostit în doar câteva zile.

Dan insistă că nu are cum să se îndrăgostească de cineva în doar trei zile şi o ia cu el. În dimineaţa de după sosirea lor, mama lui Dan îi spune să meargă în oraş pentru a le lăsa pe fete să petreacă o vreme singure. Dan merge la o librărie şi o clientă pe nume Marie (Juliette Binoche) îl confundă cu un angajat. Cei doi se plac unul pe celălalt şi îşi continuă discuţia la un mic dejun. Marie acceptă să se mai întâlnească şi altă dată cu Dan, însă îl avertizează că are iubit.

Fericit nevoie mare, el se întoarce acasă şi îi anunţă că a întâlnit o persoană nouă şi interesantă, dar imediat bucuria îi dispare când realizează că Marie se află şi ea la casa părinţilor lui, iar iubitul acesteia este nimeni altul decât Mitch! Dan şi Marie îşi petrec majoritatea timpului încercând să nege evidenta atracţie dintre ei doi. Dan chiar acceptă să iasă la o întâlnire cu Ruthie Draper (Emily Blunt), o prietenă din copilărie, ceea ce o face geloasă pe Marie.

Urmăreşte online filmul Dan in Real Life 2007 (Sfaturi de viaţă), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “Dan in Real Life 2007, filme online DVDRip subtitrat în Română”

  1. catalin says:

    e fffffftare dar cred a conteaza mai mult de cum e sufletul tau in care urmaresti un film de acest gen or eu mam simtit de acolodin film .da mia placut

Spune-ne parerea ta despre acest film