• Filme Online
 • Darbareye Elly – Despre Elly 2009, filme online subtitrat în Română


  Darbareye Elly – Despre Elly 2009, filme online subtitrat în Română

  Darbareye Elly / About Elly 2009 (Despre Elly), film online HD subtitrat în Română

  Un grup de prieteni iranieni de clasă mijlocie călătoresc în largul Mării Caspice pentru o vacanţă de trei zile. Ei sunt foşti colegi de clasă ai facultăţii de drept. Acest grup este format din trei cupluri: Sepideh şi soţul ei, Amir, împreună cu care are o fetiţă; Shohreh şi soţul ei, Peymān, care au doi copii, un băiat şi o fată, şi Nāzy împreună cu soţul său Manuchehr. Călătoria este planificată şi organizata de Sepideh care a luat-o cu ea şi pe profesoara de la grădiniţă a fetiţei sale, Elly, pentru a o prezenta lui Ahmad, un prieten divorţat ce vine din Germania.

  Ei merg cu toţii la o vilă pe care Sepideh a rezervat-o, însă femeia care se ocupă de toate lucrurile le spune că patronii urmează să se întoarcă a doua zi aşa că nu vor mai putea să se cazeze acolo din acest motiv. Ea sugerează să se ducă la o vilă de pe o plajă unde nu prea sunt oameni. Problema este că nu există semnal de telefon acolo şi vor trebui să se ducă la o bătrână dacă vor să sune pe cineva.

  Sepideh este nevoită să o mintă pe femeia respectivă cum că Elly şi Ahmad sunt căsătoriţi şi se află acolo pentru a petrece luna de miere, asta pentru că sunt restricţii legale referitoare la cuplurile necăsătorite care călătoresc în Iran. Elly este puţin cam timidă, dar începe să-l placă pe Ahmad care şi el are sentimente pentru ea. Elly îşi minte mama cum că e împreună cu nişte colege de serviciu şi că se va întoarce în ziua următoare, dar Sepideh nu vrea ca ea să plece şi îi ascunde bagajele.

  Urmăreşte online filmul Darbareye Elly / About Elly 2009 (Despre Elly), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  9 responses to “Darbareye Elly – Despre Elly 2009, filme online subtitrat în Română”

  1. cri says:

   Cine nu are rabdare 30 min, pierde un film excelent.

   • opinie says:

    Vorbele goale pe care nu le poti adeveri.
    Si Basescu a zis: “Sa traiti bine!” = vorbe goale. (De atata bine este Romania in sapa de lemn si indatorata pe 5 generatii)

    • Catalina says:

     Incearca sa treci de min 35, dupa care vei intelege. Este extraordinar de bun filmul, iar cel ce il transpune in scena pe Payman (intamplator asa il cheama si pe actor) joaca foarte bine.

    • Andrei says:

     Incearca sa scapi de obsesii. Daca nici aici nu poti sa te uiti la un film si sa nu il pomenesti pe Basescu….e jale.PS. Abia sub Basescu au inceput ARESTARILE mafiotilor si justitia sa functioneze.

  2. Anca says:

   EXCEPTIONAL filmul. Nota 10.

  3. MONIK says:

   De KKT!!!

  4. Crisa says:

   Jalnic filmul!

  Spune-ne parerea ta despre acest film