• Filme Online
 • Deadgirl 2008, filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Deadgirl 2008, filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Deadgirl 2008, film online HD subtitrat în Română

  Rickie şi J.T. sunt doi tineri liceeni care tânjesc după fetele pe care nu le pot avea, mai ales după Joann, cea de care Rickie este îndrăgostit şi pe care o cunoaşte de când erau mici. Într-o zi, ei hotărăsc să sară peste cursuri şi ajung la un spital de psihiatrie abandonat. Ei descoperă în subsolul spitalului o femeie mută şi fără haine, legată de o masă. În timp ce J.T. pare interesat s-o violeze, Rickie refuză şi pleacă.

  În ziua următoare, J.T. se ia de Rickie şi apoi hotărăsc să se întoarcă la spitalul cu pricina şi apoi realizează că aceasta este un fel de zombie şi n-o pot ucide. Rickie află apoi că J.T. l-a invitat pe amicul lor Wheeler să o violeze şi el pe femeia pe care au poreclit-o drept „Fata Moartă” şi hotărăşte că este momentul să o elibereze. El reuşeşte să rupă lanţul de la o mână înainte de-a îi auzi pe J.T. şi Wheeler că se apropie de ei.

  El se ascunde, iar J.T. începe să o violeze pe femeie. Văzând că are o mână liberă, ea îl atacă pe J.T. şi îl zgârie pe faţă. Într-o zi, la cursul de gimnastică, Rickie o invită pe Joann la o întâlnire, deşi ştie că aceasta are un iubit. Aceasta îl refuză şi spre seara acelei zile iubitul lui Joann, Johnny, împreună cu prietenul său Dwyer, îi bat pe Rickie şi Wheeler. Wheeler răbufneşte şi spune că au şi ei propriile lor femei şi nu mai au nevoie să se dea la Joann şi îi duc pe cei doi s-o vadă pe fată.

  Urmăreşte online filmul Deadgirl 2008, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “Deadgirl 2008, filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. gabri says:

   PORCARIE, PORCARIE

  2. pedeapsa says:

   un film ……..care arata ce fierbinti sunt baietii la 17 ani incat ajung sa f…un cadavru… de caca film

  3. cr says:

   un film idiot

  4. marko says:

   …ma pis pe el de kk-at de film!

  5. Maria says:

   vai Doamne,ce pierdere de timp….sau poate ca nu l-am inteles eu…..boh….sunt de parere ca “filmele de groaza ” nu au inceput si cu atat mai putin un sfarsit….acest film m-a convins ca e asa…de kk!!!

  6. Sabina says:

   OMG!!!!!!

  7. bogdan says:

   de cakt

  Spune-ne parerea ta despre acest film