Dear Zindagi (2016) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Dear Zindagi (2016) filme online subtitrat în Română

Dear Zindagi (2016) film online subtitrat în Română

În Mumbai şi Goa, Kaira (Alia Bhatt) este o regizoare promiţătoare care îşi doreşte să regizeze propriile sale filme. Directă şi cinică, ea se simte cel mai bine în compania prietenelor sale, Fatima (Ira Dubey), Jackie (Yashaswini Dayama) şi Ganju (Gautmik). Viaţa ei ia o turnură neaşteptată spre rău atunci când Raghuvendra (Kunal Kapoor), un producător de film pentru care şi-a lăsat iubitul din adolescenţă, se logodeşte cu altcinea. Apoi, proprietarul apartamentului ei o dă afară deoarece asociaţia blocului doreşte ca apartamentele să fie închiriate doar cuplurilor căsătorite.

Toate aceste probleme la care se adaugă şi lipsa de satisfacţie de la serviciu servesc drept un catalizator pentru a se întoarce în Goa, acolo unde va trebui să locuiască alături de părinţii ei cu care nu se înţelege prea bine. Ea ajunge să petreacă multe nopţi nedormite, pline de nefericire şi incertitudine. În timp ce se află în Goa, ea îl caută pe Dr. Jehangir “Jug” Khan (Shah Rukh Khan) pentru a-şi trata insomnia.

Ea se simte bine datorită metodelor neconvenţionale pe care Jug le foloseşte şi încearcă să se folosească de ele pentru a se înţelege pe sine. Între timp, ea întâlneşte un muzician pe nume Rumi (Ali Zafar) şi se îndrăgosteşte de el, însă cei doi se despart înainte de-a începe o relaţie serioasă deoarece realizează faptul că nu ar fi prea potriviţi unul pentru celălalt. De asemenea, ea se reuneşte cu fratele ei mai mic, Kiddo (Rohit Saraf), iar acesta devine singura persoană de care este mai apropiată, cu excepţia celor trei prietne.

Urmăreşte online filmul Dear Zindagi (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film