• Filme Online
 • Death Sentence (2007), filme online HD 720p, subtitrat în Română


  Death Sentence (2007), filme online HD 720p, subtitrat în Română

  Death Sentence 2007 (Condamnat la Moarte), film online HD subtitrat în Română

  Nick Hume, soţia lui Helen şi cei doi copii ai lor, Brendan şi Lucas, urmăresc meciul de hockey al lui Brendan. În timp ce Nick şi Brendan se duc acasă, ei discută despre potenţialul băiatului de-a face o carieră în lumea profesionistă a hockey-ului. Ei se opresc la o benzinărie pentru a alimenta într-o zonă rău famată a oraşului şi, în timpul unui jaf asupra benzinăriei, unul dintre membrii noi ai grupării, Joe Darley, îi taie gâtul cu o machetă lui Brandan.

  Nick îi atacă pe infractori, îi scoate masca de pe faţă lui Joe şi îi vede acestuia chipul, dar acesta din urmă reuşeşte să fugă şi este lovit de o maşină. Nick se grăbeşte să îl ducă pe Brendan la spital, dar din păcate puştiul moare. Joe este prins şi arestat ulterior, iar Nick îl identifică pe acesta ca fiind responsabilul, dar se enervează la culme în momentul în care Procurorul General îl informează că avocaţii apărării sunt dispuşi să cadă la o înţelegere care le-ar aduce inculpaţilor doar între 3 şi 5 ani de închisoare.

  Procurorul explică faptul că Nick este singurul martor ocular, iar la benzinăria respectivă nu există camere de supraveghere aşa că avocatul apărării ar putea să atragă simpatie de partea lui Darley. La o audiere de dinaintea procesului, Nick îşi retrage mărturia cum că Joe ar fi cel pe care l-a văzut în benzinărie pentru ca acesta să fie repus în libertate, iar apoi ia lucrurile personal şi urmăreşte gaşca de infractori la ascunzătoarea lor pentru a se răzbuna pe Joe.

  Urmăreşte online filmul Death Sentence 2007 (Condamnat la Moarte), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “Death Sentence (2007), filme online HD 720p, subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Bun filmul.Cam fortata actiunea.Tipic american.Merita vazut,totusi.

  Spune-ne parerea ta despre acest film