Delivery Man, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Delivery Man, filme online subtitrat în Română

Delivery Man 2013 (Tată fără număr), film online subtitrat în Română

Spre deosebire de alte situaţii în care diverse case de producţie sau diverşi regizori ce se află în pană de idei copiază alte filme care au avut succes în trecut, de această dată, în cazul lui Starbuck, cel care a hotărât să-l refacă în format american, cu actori americani, a fost chiar regizorul care l-a creat pe primul, în variantă canadiană, Ken Scott. Ce l-o fi determinat pe acesta să-şi refacă propriul film nu ştiu, dar cert este că s-a bucurat de un oarecare succes, atât din partea criticilor cât mai ales din partea publicului, reuşind să adune peste 50 de milioane de dolari la un buget de 26 de milioane investit.

E adevărat că nu s-a bucurat de acelaşi succes precum în cazul Starbuck, dar are o onorabilă notă de 6.4 pe IMDb (varianta canadiană are 7.3). În locul canadianului Patrick Huard, rolul lui David Wozniak / Starbuck, nefericitul care se ocupă cu livrările la măcelăria familiei sale, este interpretat de americanul Vince Vaughn. Scenariul este copy/paste cu cel vechi, doar unele dialoguri ce au fost modificate sau readaptate pentru a fi mai amuzante pentru americani, care au altă cultură cinematografică şi gustă într-un mod diferit comediile faţă de vorbitorii limbii franceze.

Aşadar, îl avem în centrul atenţiei pe David care în tinereţe obişnuia să doneze spermă şi din cauza unor erori de la banca respectivă, din sperma lui au luat naştere peste 500 de copii. Acum, la maturitate, David este plin de datorii şi aşteaptă un copil din partea iubitei sale, Emma. Într-o bună zi, pe când se întoarce de la serviciu, el găşeşte la uşa sa un avocat care-l informează că din cei peste 500 de copii care au rezultat din sperma donată de el, 142 au intentat un proces prin care doresc să afle identitatea tatălui lor biologic – adică pe a lui!

Urmăreşte online filmul Delivery Man 2013 (Tată fără număr), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

7 responses to “Delivery Man, filme online subtitrat în Română”

 1. diana says:

  this video has been removed from public acess

 2. diana says:

  foarte emotionat filmul,foarte frumos.544 de frati,o mare familie.recomand

 3. Adria says:

  F misto!

 4. florin says:

  This video has been removed from public access.

 5. OLTEANU FLORIN says:

  Doar imaginati-va putin cate posibilitati .

Spune-ne parerea ta despre acest film