• Filme Online
 • Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), filme online subtitrat în Română


  Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), filme online subtitrat în Română

  Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), film online subtitrat în Română

  Los Angeles, 2018 – o maşină blindată se opreşte la o cafenea. În câteva momente, o echipă de hoţi condusă de Ray Merrimen (Pablo Schreiber) atacă maşina şi încearcă să preia controlul asupra ei. Gardienii încearcă să se apere şi să se menţină pe poziţii, însă grupul de hoţi îi omoară. Poliţia îşi face apariţia la faţa locului şi intră într-un schimb de focuri cu hoţii. În cele din urmă, Merrimen şi echipa lui fug cu maşina blindată, dar Ray îi mustră pe Donnie (O’Shea Jackson, Jr.) pentru că l-a ucis pe primul gardian.

  În dimineaţa următoare, detectivul Nick „Big Nick” O’Brien (Gerard Butler) merge să investigheze locul unde s-au petrecut evenimentele. Nick şi agentul FBI Lobbin Bob Golightly încep să se certe. Nick se află de multă vreme pe urmele lui Merrimen, iar acesta din urmă îi poartă pică detectivului deoarece i-a ucis în trecut unul dintre colegi. Nick îl găseşte pe Donnie la barul unde lucrează şi discută cu el amical la început…

  După aceea, el îl ia în custodie pe Donnie şi îl duce la o casă conspirativă unde este supus unor şedinţe intense de interogatoriu cu privire la planurile pe care le are Merrimen. Donnie le explică agenţilor faptul că el a intrat în gaşca lui doar pentru că e un foarte bun şofer de fugă şi Merrimen a fost impresionat de calităţile sale de şofer, dar că nu ştie prea multe lucruri despre activităţile sale sau ce urmează să plănuiască în continuare.

  Urmăreşte online filmul Den of Thieves – Frăţia hoţilor (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Comments are closed.

  1