• Filme Online
 • Denial – Negarea (2016), filme online HD, subtitrat în Română


  Denial – Negarea (2016), filme online HD, subtitrat în Română

  Denial – Negarea (2016), film online HD subtitrat în Română

  Deborah Lipstadt (Rachel Weisz) este o profesoară americană specializată pe Holocaust a-l cărei discurs este întrerupt de David Irving (Timothy Spall), un specialist în istoria Germaniei Naziste. El o dă în judecată în Anglia pe Lipstadt, dar şi editura care i-a publicat acesteia cartea şi unde ea l-a etichetat drept un negaţionist al Holocaustului. Deoarece sistemul juridic din Regatul Unit este făcut într-o asemenea natură încât cel acuzat trebuie să demonstreze nevinovăţia în cazurile de calomnie, Lipstadt şi echipa ei de avocaţi, condusă de Anthony Julius (Andrew Scott) şi Richard Rampton (Tom Wilkinson), trebuie să demonstreze că Irving a minţit despre Holocaust.

  Pentru a pregăti apărarea, Lipstadt şi Rampton fac turul lagărelor morţii din Auschwitz, Polonia, alături de un cărturar local în timp ce echipa de cercetare studiază jurnalele personale ale lui Irving. Lipstadt este enervată de aparenta lipsă de respect din întrebările pe care le adresează Rampton referitoare la subiectul în cauză şi frustrată atunci când echipa minimalizează eforturile sale în acest caz, argumentând faptul că ea afectează şansele de reuşită.

  Membrii din comunitatea evreiască din Marea Britanie îi cer femeii să se înţeleagă cu Irving în afara sălilor de judecată pentru a evita să-i facă acestuia publicitate gratuită. Chiar şi aşa, echipa femeii are o primă victorie atunci când, apelând la ego-ul lui Irving, îl convinge pe acesta să accepte un proces cu un judecător şi nu cu juraţi pe care i-ar fi putut manipula mult mai uşor în avantajul său. Irving conduce propria sa reprezentare legală împotriva echipei juridice a lui Lipstadt.

  Urmăreşte online filmul Denial – Negarea (2016), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  3 responses to “Denial – Negarea (2016), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. covaci says:

   Foarte bun film.Nota 10

  2. Ella says:

   As vrea sa vad filme atat de bune, in fiecare zi. Actori de exceptie.

  3. Alesia says:

   Interesant!

  Spune-ne parerea ta despre acest film