Deranged: Confessions of a Necrophile 1974, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Deranged: Confessions of a Necrophile 1974, filme online subtitrat în Română

Deranged: Confessions of a Necrophile 1974, film online subtitrat în Română

Ezra Cobb ajută la întreţinerea unei ferme din Midwest-ul rural împreună cu mama lui bătrână, Amanda, o fanatică religioasă care l-a îndoctrinat încă din copilărie să dispreţuiască femeile, spunându-i în mod repetat că acestea nu pot fi de încredere şi sunt malefice. Amanda moare din cauza unei boli şi Ezra rămâne singur, izolându-se de lume. La aproape un an după moartea mamei sale, el începe să îi ducă dorul Amandei şi aude voci care-l îndeamnă să o dezgroape pe aceasta.

El se duce într-o seară la mormântul ei şi îi dezgroapă cadavrul descompus pe care îl aduce acasă şi începe să îl „peticească” folosind piele de peşte şi ceară. Ezra se împrieteneşte apoi cu o femeie excentrică pe nume Maureen Selby care se autoproclamă ca fiind medium. Într-o seară, în timpul unei partide de amor, Ezra o ucide pe Maureen, iar după acest incident el este aruncat într-o serie de crime înfiorătoare.

Prima oară el pune ochii pe o chelneriţă în vârstă de 34 de ani pe nume Mary Ransum şi începe să se dea cu binişorul pe lângă ea pentru a o atrage în capcană. El îi taie cauciucurile într-o seară şi o face să rămână peste program la restaurantul unde lucrează, iar el apare „salvator” s-o ajute. Mary acceptă cu ceva ezitări să se ducă la el acasă unde pretinde că ar avea un cauciuc de rezervă pentru a o ajuta. După ce aşteaptă în maşină o perioadă îndelungată să se întoarcă, ea se duce să-l caute şi îl găseşte într-un peisaj macabru care o marchează pe viaţă.

Urmărește online filmul Deranged: Confessions of a Necrophile 1974, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film