Destroyer – Capcana (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Destroyer – Capcana (2018), filme online subtitrat în Română

Destroyer – Capcana (2018), film online subtitrat în Română

Detectivul de la LAPD, Erin Bell, soseşte la faţa locului unde un necunoscut a fost ucis şi îi informează pe cei care se ocupă de caz că ştie identitatea celui care a comis crima. La secţia ei de poliţie, Erin primeşte o bancnotă de 100 de dolari luată dintr-un dispozitiv special care se află într-un plic nemarcat. Folosindu-se de un contact din cadrul FBI-ului, ea confirmă faptul că bancnota provine de la spargerea unei bănci comisă de un grup din California în urmă cu mai mulţi ani.

Ea şi fostul ei partener, Chris, au fost responsabili de rezolvarea acestui caz, fiind ofiţeri sub acoperire. Ea le spune superiorilor săi faptul că este convinsă de faptul că bancnota şi crima necunoscutului are legătura, fiind de părere că este dovada faptului că liderul acelei grupări, Silas, a redevenit activ. Erin este nevoită să îşi croiască drum printre ceilalţi membri din grupare care au mai rămas activi pentru a-l găsi pe Silas.

Ea începe cu Toby, care a fost arestat şi acum trăieşte împreună cu mama lui din cauza faptului că este grav bolnav şi a fost eliberat din din puşcărie din acest motiv. Ea îl seduce pe acesta ca să îl convingă să îi ofere locaţia lui Arturo, unul dintre membrii grupării care încearcă să îşi răscumpere trecutul infracţional oferind acum consultanţă juridică gratuită imigranţilor. Arturo îi oferă lui Erin locaţia lui Denis DiFranco, un avocat care spală banii jefuiţi de la banca respectivă şi Erin deduce faptul că Silas este activ din nou deoarece banii din acel jaf sunt aproape terminaţi.

Urmăreşte online filmul Destroyer – Capcana (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film