Diabolique – Diabolicele (1996), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
Diabolique – Diabolicele (1996), filme online subtitrat în Română

Diabolique – Diabolicele (1996), film online subtitrat în Română

Mia Baran este o profesoară catolică devotată care predă la o şcoală de băieţi de la periferia Pittsburgh-ului acolo unde soţul ei, Guy, este director. Guy profită de slăbiciunile Miei şi abuzează pe aceasta, ea fiind o fostă călugăriţă care suferă de cardiomiopatie; amanta lui, Nicole Horner, o colegă de serviciu, o protejează pe Mia de abuzuri. În momentul în care amândouă femei se satură de aceste abuzuri, ele conspiră să îl ademenească într-un apartament deţinut de un prieten de familie de-al lui Nicole şi să îl ucidă.

Ele îl ademenesc acolo, iar Mia îl droghează şi apoi îl înneacă în cadă. După aceea, cele două îi iau cadavrul şi îl aruncă noaptea într-o piscină în încercarea de-a face să pară că totul a fost doar un tragic accident. Cum trupul lui nu se ridică la suprafaţă vreme de câteva zile, Nicole cere ca piscina să fie golită, numai că după ce apa este drenată nu se găseşte nici urmă de cadavru.

Femeile descoperă nişte poze cu ele din ziua în care au comis crima şi se gândesc la faptul că e posibil ca cineva să dorească să le şantajeze. După ce citesc despre descoperirea unui necunoscut într-un râu din apropiere, Mia merge să identifice cadavrul la secţia şerifului, dar realizează că nu este Guy. Acolo, ea atrage atenţia lui Shirley Vogel, o poliţistă care s-a reprofilat pe meseria de detectiv particular şi se oferă să se ocupe de dispariţia lui Guy. Nicole nu prea e de acord, iar Shirley devine imediat suspicioasă cu privire la cele două.

Urmăreşte online filmul Diabolique – Diabolicele (1996), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film