Dirty Pretty Things, filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
Dirty Pretty Things, filme online HD subtitrat în Română

Dirty Pretty Things 2002 (Viaţa la Londra), film online DVDRip, subtitrat în Română

Okwe (Chiwetel Ejiofor), un imigrant ilegal în Anglia, este un african care conduce taxiul prin Londra în timpul zilei şi lucrează la un hotel pe timpul nopţii. Acest hotel este plin de imigranţi – atât legali cât şi ilegali. Okwe reuşeşte să rămână treaz datorită mestecării de khan, o plantă stimulatoare. În ţara lui de origine, Okwe era doctor de meserie, dar a fost nevoit să fugă de acolo după un incident în care dacă ar mai fi rămas viaţa lui era pusă în pericol. În Londra, el este presat să ofere tratament medical imigranţilor săraci, inclusiv câţiva colegi taximetrişti cu diferite boli venerice. Prietenul lui Okwe, Guo Yi, un angajat la morga unui spital, îi oferă medicamentele necesare pe şest.

O prostituată cunoscută sub numele de Juliette, care se dă drept un membu neoficial al personalului hotelului, îi spune lui Okwe să verifice o cameră în care şi-a prestat ea meseria, iar când Okwe se duce acolo el descoperă că toaleta este înfundată… Încercând s-o desfunde, el face o descoperire macabră: obiectul care a înfundat toaleta este o inimă… umană! Managerul hotelului, Juan, conduce o operaţiune ilegală în hotel prin care imigranţii ilegali îşi vând rinichii pentru a obţine paşapoarte false în schimbul lor, iar operaţiile se fac în camerele hotelului.

După ce Juan află că Okwe este doctor, el îl presează să i se alăture în afacere, dar fără succes. Senay (Audrey Tautou) este o musulmană turcă şi lucrează ca menajeră în acelaşi hotel. Ea are viză de şedere în Anglia, dar ca turistă, neavând voie să muncească aşa că munca la acest hotel este o acoperire perfectă pentru ea. De asemenea, ea îl lasă pe Okwe să doarmă pe canapeaua ei, dar doar când ea nu este în casă deoarece religia îi interzice să se afle în vreo situaţie intimă cu un străin.

Urmăreşte online filmul Dirty Pretty Things 2002 (Viaţa la Londra), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “Dirty Pretty Things, filme online HD subtitrat în Română”

  1. ela says:

    bun film. nota 10. multam admin!!!

  2. silvio says:

    nota 10!multumim admin !Dumnezeu sa va dea sanatate…

Spune-ne parerea ta despre acest film