• Filme Online
 • Diva (1981), filme online subtitrat în Română


  Diva (1981), filme online subtitrat în Română

  Diva (1981), film online subtitrat în Română

  Un tânăr poştaş parizian pe nume Jules este obsedat de muzica clasică. El este pasionat în mod special de Cynthia Hawkins, o frumoasă şi faimoasă soprană americană care n-a dorit nici în ruptul capului să-şi lase piesele înregistrate. Jules merge la un recital de-al acesteia care se desfăşoară la Théâtre des Bouffes du Nord din Paris, acolo unde Hawkins interpretează aria „Ebben? Ne andrò lontana” din opera „La Wally”. El o înregistrează clandestin pe Hawkins folosind un aparat profesional, iar după aceea îi fură din vestiar rochia în care a fost îmbrăcată în timpul recitalului.

  Mai târziu, Jules intră accidental în posesia unei casete audio cu mărturia unei prostituate pe nume Nadia care expune un ofiţer de poliţie pe nume Jean Saporta ca fiind liderul unui cartel de droguri şi prostituţie. Nadia lasă caseta în geanta poştaşului cu puţin timp înainte de-a fi ucisă de oamenii lui Saporta. După aceea, doi poliţişti îl urmăresc pe Jules pentru a recupera caseta Nadiei, ei ştiind faptul că incriminează un ganster important şi nu au habar că acel gangster este, de fapt, superiorul lor.

  Jules este vânat şi de cei doi criminali care lucrează pentru Saporta. De parcă nu ar fi fost de ajuns, pe urmele sale mai pornesc şi doi tawanezi care vor înregistrarea sa unică şi extrem de valoroasă cu prestaţia lui Hawkins. Jules încearcă să se refugieze la doi prieteni de-ai lui, misteriosul boem Serge Gorodish şi muza lui francezo-vietnameză, Alba. Simţindu-se vinovat, Jules hotărăşte să-i înapoieze Cynthiei rochia. Aceasta este furioasă pe el la început, dar mai apoi îl iartă şi se împrieteneşte cu el, fiind intrigată de adulaţia lui faţă de ea.

  Urmăreşte online filmul Diva 1981, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film